Obnoviť stránku

CONNECT IT BTS-70

4,3 31 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

CONNECT IT BTS-70

Malý všeuměl

Malý veľký pomocník

Zháňate pre svoje autorádio či iný audiosystém so vstupom 3,5mm jack (AUX vstup) prijímač bezdrôtového bluetooth pripojenia, aby ste ho mohli prepojiť s vaším telefónom, tabletom či iným zariadením? S BTS-70 to už nebude problém. Tento model podporuje bluetooth verzie 3.02 + EDR a disponuje dosahom až 10 metrov, ktorý je viac ako dostačujúci.

Pre bezdrôtové pripojenie kdekoľvek

Prijímač disponuje kvalitnou Li-Pol batériou, ktorá zabezpečí až 6 hodín prehrávania hudby, prijímania telefónnych hovorov a pod. Navyše ho možno prepojiť aj so systémami alebo reproduktormi k počítaču, ktoré disponujú týmto vstupom. Tento malý pomocník umožní bezdrôtové spojenie, v ktoré ste doteraz len dúfali - teraz ho máte na dosah ruky.

Bluetooth k vašim službám
Kód:  JD740q
Produktové číslo:  CI-414
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12