Obnoviť stránku

CONNECT IT Boom Box BS1000 biely

4,5 26 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CONNECT IT Boom Box BS1000 biely

Štýlový bezdrôtový reproduktor CONNECT IT Boom Box BS1000 bude všade s vami v každej miestnosti a vďaka kompaktným rozmerom i kedykoľvek na výlete. Je vyrobený z kovu a plastu, ktoré zabezpečia dlhú životnosť. Gumový pruh okolo celého reproduktora potom poskytne pevný úchop.

Kľúčové vlastnosti

  • Kvalitná konštrukcia z kovu a plastu na väčšiu životnosť
  • Ovládanie hlasitosti gumovým prstencom
  • Výdrž až 3 hodiny na jedno nabitie
  • Integrovaný mikrofón - využite reproduktor tiež ako handsfree

Ovládanie si ľahko osvojíte

Tešiť sa môžete na výborne podané vysoké a stredné tóny aj basov, a to až po dobu 3 hodín po dobu jedného nabitia. Premyslené ovládanie zahŕňa ovládacie prvky na spodnej strane. Reproduktor si vystačí so štyrmi tlačidlami a tlačidlom zapnúť/vypnúť. Hlasitosť sa nastavuje otáčaním prstenca v spodnej časti reproduktora. Pogumovaná vrstva v spodnej časti zabraňuje kĺzaniu na hladkých povrchoch.

Podpora pamäťových kariet

Reproduktor môže byť ku zdroju hudby pripojený nielen cez bluetooth, ale aj cez 3,5 mm jack. Využite aj microSD kartu s uloženými skladbami. Príjemnou drobnosťou je tiež integrovaný mikrofón, vďaka ktorému môžete BOOM BOX BS1000 použiť aj ako handsfree k svojmu telefónu!

 
Kód:  JD742b1
Produktové číslo:  CI-823
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03