Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

CONNECT IT Biohazard Combo Elite PLUS

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CONNECT IT Biohazard Combo Elite PLUS

Cenovo výhodný herný balík poskladaný z periférií radu Battle od CONNECT IT obsahuje hernú klávesnicu, myš s podložkou a headset s kvalitným zvukom. Teda všetko, čo potrebuje herný nadšenec na ovládanie virtuálneho sveta akcie a napätia. Neopozeraný dizajn klávesnice ponúkne klasické usporiadanie prvkov, dvojfarebné podsvietenie, rad multimediálnych kláveov a softvér na ich programovanie. Možnosť voľby medzi zeleným a červeným podsvietením uľahčí hranie v noci a navyše môže vyjadrovať vaše herné pocity.

Sedentlačidlová laserová myš ponúka presný a rýchly pohyb na zamierenie nepriateľa vďaka senzoru s prepínateľným rozlíšením. To možno meniť medzi 3200, 2400, 1600 alebo 800 dpi, takže s Biohazard Mouse CI-191 môžete bojovať na nepriateľskej línii rovnako ako zvádzať úspešné bitky s kancelárskymi aplikáciami. Dizajnovo vydarená herná podložka učená pre optické aj laserové myši ponúka nadštandardnú veľkosť, takže poslúži aj ako podložka pod klávesnicu. Svojím vyhotovením zaručuje vysoký komfort aj pri dlhšom hraní.

Komunikácia s tímom je základom úspechu, a na jeho dosiahnutie vám dopomôžu aj slúchadlá Battle Headset s mikrofónom. Kvalitný zvukový prednes vás vtiahne priamo do centra diania. Intenzitu môžete upravovať pomocou integrovaných ovládacích prvkov na nastavenie hlasitosti a stlmenie mikrofónu.

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť 0,11 kg

Pripojenie

Pripojenie Drôtová
Rozhraní USB

Určenie klávesnice

Usporiadanie

Lokalizácia Česká
Enter Dvojriadkový široký
Backspace Široký
Ľavý shift Široký
Kurzorové šípky Široké

Výbava klávesnice

Výbava klávesnice Podsvietené klávesy, Programovateľné klávesy

Farba

Farba Čierna

Použitie myši

Typ Herná
Určenie Pre pravákov

Senzor

Citlivosť 3 200 DPI
Technológia Laserová

Tlačidlá myši

Koliesko Klasické

Ďalšie vlastnosti myši

Podsvietenie Viacfarebné

Farba

Farba Čierna
Kód:  JD510i4
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01