Obnoviť stránku

CONNECT IT BATTLE RNBW Headphones

4,5 52 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CONNECT IT BATTLE RNBW Headphones

Upozornenie od výrobcu: Ďalej nech čítajú iba hráči, ktorí chcú DOMINOVAŤ! 

Necítite ich. Ani po hodinách nosenia.

Herné slúchadlá musia spĺňať prísne požiadavky dnešných hráčov, čo sa modelu CI-1130 dokonale podarilo. Ich zvuk s frekvenčnou odozvou 20 Hz – 20k Hz je taký čistý, že krištáľ je oproti tomu špinavý kameň. 40 mm meniče spolu s príjemným a mäkkým čalúnením hlavového mostu vytvára dokonalé pohodlie, vďaka ktorému nebudú slúchadlá príťažou ani po niekoľkohodinovom hraní hier alebo počúvaní hudby. Samozrejmosťou je aj citlivý mikrofón – ako inak sa chcete dohovárať so svojim tímom a vyhrať tak všetky misie?

CONNECT IT BATTLE RNBW sluchátka s mikrofonem
 
 

 

Mami, nevyrušuj ma!

Veľkou prednosťou je aj tlmenie okolitého hluku, ktoré vám dopraje ešte viac pokoja a sústredenia na hranie hier alebo počúvanie hudby. Akurát možno občas nebudete počuť, že vás mama volá na večeru.

 

Atraktívne balenie

Slúchadlá patria do úplne novej rodiny BATTLE RNBW série, ktorú dostanete ako vždy v precízne a hlavne originálne vyhotovenom obale.

CONNECT IT BATTLE RNBW balení sluchátek
 
 
 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Platforma

Platforma PC
Kód:  JD730m8c
Produktové číslo:  CI-1130
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18