Obnoviť stránku

CONNECT IT Battle Headset GH1000

4,0 169 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CONNECT IT Battle Headset GH1000

Kvalitný základ

Pre hráčov počítačových hier sú kvalitné herné slúchadlá naozajstnou nutnosťou. Vďaka kvalitnému podaniu zvuku si budete môcť všimnúť aj ten najtichší krok protivníka, ktorý sa vás bude snažiť prekvapiť. Vychutnáte si zvuk burácajúceho pretekárskeho špeciálu, s ktorým sa budete preháňať po virtuálnej pretekárskej dráhe, alebo si napríklad len počas prestávky medzi hraním vypočujete svojou obľúbenú skladbu.

Všetko poruke

Potrebujete počas hrania znížiť hlasitosť, alebo na chvíľu slúchadlá úplne vypnúť? Nie je nič jednoduchšie, než siahnuť na ovládací panel na kábli a stlačiť potrebné tlačidlo. Pre lepšie ovládanie aj v noci majú všetky tlačidlá štýlové podsvietenie. Samozrejme, ani samotné slúchadlá nezostávajú pozadu a celkovým červeným podsvietením náušníkov potešia aj priaznivcov perfektného dizajnu.

Do najmenších detailov

Pozlátený USB konektor spoločne s ergonomicky tvarovanou časťou pre lepšie uchopenie ponúkajú to najlepšie, čo si možno od konektora priať. Premyslenú konštrukciu celých slúchadiel dopĺňa feritové jadro na konci kábla, vďaka ktorému Vás nebudú obťažovať nežiaduce elektromagnetické ruchy. Náročných hráčov poteší skvelé ergonomické spracovanie, ktoré im umožní pohodlné dlhodobé používanie.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna
Kód:  JD730m4
Produktové číslo:  CI-205
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19