Obnoviť stránku

CONNECT IT Battle Combo Elite

CONNECT IT Battle Combo Elite

Cenovo výhodná súprava na komfortné ovládanie vášho počítača. Zostava zahŕňa klávesnicu Battle Keyboard CI-147, myš Battle Mouse CI-78 a podložku pod myš Battle Pad CI-124. Táto zostava je vhodná nielen pre hráčov počítačových hier, ale aj pre bežných PC užívateľov.
Optická myš Connect IT Battle je skvelou pomôckou pre menej náročných počítačových hráčov. Celkom ponúka šesticu ergonomicky umiestnených tlačidiel, ktoré vám skvele poslúži na ovládanie prostredia širokej palety hier. Svoju úlohu však nájdu aj pri práci v operačnom systéme. Snímanie pohybu má na starosti kvalitný optický senzor s maximálnym rozlíšením 2000 DPI. S jeho pomocou pre vás nebude problémom sledovanie povrchu s vysokou citlivosťou, rovnako ako pohyb cez celú obrazovku bez potreby nadvihovania a presúvania myši. Ak sa vám bude zdať maximálne rozlíšenie príliš vysoké, ľahko si môžete prepnúť na 1600 alebo 1000 DPI a byť tak dostatočne efektívni aj pri práci v kancelárskych aplikáciách. Všetko navyše dopĺňa elegantný zelené podsvietenie senzora.
Herná klávesnica Connect IT Battle Keyboard CI-147 bude skvelým partnerom pre hráčov akýchkoľvek herných titulov. Ponúka dokonalý komfort a presne odpovedá na požiadavky, ktoré táto cieľová skupina kladie. Dôkazom tohto faktu je napríklad výber farby podsvietenia, ktoré je realizované led diódami. Na výber máte medzi zelenou a červenou farbou. S použitím klávesu Fn môžete ovládať multimediálne programy. Funkcie pätice programovateľných klávesov  si môžete nastaviť pomocou priloženého softvéru a uložiť si tiež rôzne profily pre rozličné herné tituly.
Podložka Connect IT Battle Pad CI-124 je vďaka svojim kráľovským rozmerom vhodná pod myš i pod klávesnicu. Ocenia ju najmä počítačoví hráči a je možné ju vyžívať ako s optickou, tak s laserovou myšou. Jej prevedenie zaručuje vysoký komfort aj pri dlhšom hraní, užívateľov si získa takisto aj veľmi nápaditým dizajnom.

Parametre a špecifikácia:

Myš:

Tlačidlá:
6 vrátane kolieska
Senzor:
Typ: optický (zelené podsvietenie)
Rozlíšenie: 1000/1600/2000 DPI
Pripojenie:
Dĺžka kábla: 150 cm
Konektor: USB, pozlátený
Podporované OS:
Microsoft Windows
MAC OS X
Hmotnosť:
110 g

Klávesnica:

Typ:
herná
Rozhranie:
USB
Rozloženie kláves:
Klasické
Špeciálne funkcie:
Multimediálna funkcia "Fn"
Programovateľné klávesy
Priložený ovládací softvér
Voliteľné užívateľské profily
Podsvietenie:
červená, zelená
Dĺžka kábla:
1,5 m

Podložka:

Materiál:
Guma/látka
Rozmery:
886 x 246 x 2 mm
Farebné prevedenie:
Čierno-žlté

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť 110 g

Pripojenie

Pripojenie Drôtová
Rozhraní USB

Určenie klávesnice

Typ Mechanická

Usporiadanie

Lokalizácia Česká
Typ klávesov Klasické (vysokoprofilové)
Enter Dvojriadkový úzky
Backspace Široký
Ľavý shift Široký
Kurzorové šípky Široké

Výbava klávesnice

Výbava klávesnice Podsvietené klávesy, Multimediálne klávesy

Farba

Farba Čierna

Použitie myši

Typ Herná
Určenie Pre pravákov

Senzor

Citlivosť 2 000 DPI
Technológia Optická

Tlačidlá myši

Koliesko Klasické

Ďalšie vlastnosti myši

Podsvietenie Jednofarebné

Farba

Farba Čierna
Kód:  JD510f
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17