Obnoviť stránku

CONNECT IT ALIEN SK

4,4 12 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CONNECT IT ALIEN SK

Splnenie hráčskeho sna

Herná klávesnica je nevyhnutnosťou pre každého nadšenca do počítačových hier. Ponúka špeciálne vyhotovenie a funkcie, ktoré zlepšia a uľahčia ovládanie v hre. Medzi nadštandardné funkcie patrí anti-ghosting (možnosť súčasného stlačenia až 16 klávesov), výber podsvietenia až z milión odtieňov a programovateľné klávesy.

Maximálna možnosť nastavenia

Klávesnica ponúka až 5 profilov nastavení, medzi ktorými môžete prepínať pomocou M kláves podľa podľa potreby, pre pokročilých je k dispozícii nahrávanie makier a 5 G kláves na ich spúšťanie. Klávesnica má navyše zvýraznené WASD a kurzorové šípky na lepšiu orientáciu.

Taktický medzerník

Aj keď medzerník patrí medzi najväčšie klávesy, pre hráčov je táto dôležitá klávesa ešte viac zväčšená. Klávesnica má navyše veľké multimediálne možnosti vrátane možnosti zamknutia Windows klávesy, pri ktorej chybnom stlačení vyskočíte z hry, čo nie je zvlášť pri akčných zápasoch, kedy ide o sekundy, žiadúce.

Inteligentné vyhotovenie

Tento model klávesnice tiež disponuje nožičkami s dvomi veľkosťami, ktoré umožnia nastaviť 2 stupne výšky klávesnice pre väčšie pohodlie. Aby bolo hranie ešte komfortnejšie, vnútri klávesnice sa nachádza závažie, ktoré zaručí väčšiu stabilitu.

Klávesnica pre nadšených hráčov

Možnosť kompletného prispôsobenia klávesnice robí z tohto modelu ideálny variant pre náročných hráčov. Žiadna klávesnica totiž nie je dokonalá, dôležitá je možnosť prispôsobenia na mieru vašim potrebám. Od nahrávania makier, ukladania profilov, možnosti prenastavenia či zamknutia/vypnutia kláves a podsvietenia. Podsvietenie môžete meniť nielen v rámci farieb, ale aj intenzít a ďalších efektov.

Univerzálne pripojenie

Pripojenie klávesnice prebieha cez klasické USB, ktoré je pozlátené. Dĺžka kábla je 180 cm. Kúpte si klávesnicu, kde nebudú potrebné kompromisy! Kvalita za skvelú cenu poteší hráčov začiatočníkov, ale aj tích pokročilých, ktorí potrebujú maximálnu možnosť prispôsobenia.

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie Drôtová
Rozhraní USB

Určenie klávesnice

Typ Mechanická

Usporiadanie

Lokalizácia Slovenská
Typ klávesov Klasické (vysokoprofilové)
Enter Dvojriadkový široký
Backspace Široký
Ľavý shift Široký
Kurzorové šípky Široké

Výbava klávesnice

Výbava klávesnice Podsvietené klávesy, Programovateľné klávesy, Multimediálne klávesy

Farba

Farba Čierna

Rozmery

Šírka 48 cm (480 mm)
Výška 3 cm (30 mm)
Kód:  JD765z1
Produktové číslo:  CI-991
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14