Obnoviť stránku

Concept VP5150 FURIOUS Home & Pet 800 W

2,0 1 hodnotení
94,90 €

Concept VP5150 FURIOUS Home & Pet 800 W

Vysávač Concept VP5150 FURIOUS Home & Pet je ako stvorený na upratovanie celej vašej domácnosti aj automobilu a bez problémov si poradí s najrôznejšími typmi povrchov - vždy na jednotku. Bezvreckový systém vysávača vám ponúka pohodlné a hygienické vysávanie, kedy pri vyprázdňovaní nádoby neprídete do kontaktu s nečistotami. Vďaka kvalitnému HEPA 13 filtra je vysávač vhodný aj pre rodiny s alergikmi a astmatikmi. Využiť ho môžete na všetky druhy podláh vrátane kobercov. Medzi benefity vysávača Concept VP5150 FURIOUS Home & Pet sa radí tichý režim, ktorý nepresiahne 78 dB a akčný rádius 9 m. Motor vám ponúka dostatočný výkon na upratovanie celej vašej domácnosti a navyše je šetrný k životnému prostrediu.

EXTRA výkon

Na všetky typy podláh

Bohaté príslušenstvo


Kľúčové vlastnosti bezvreckového vysávača Concept VP5150 FURIOUS Home & Pet

  • Veľmi úsporný vysávač s vysokým výkonom
  • Kompaktný tvar a nízka hmotnosť
  • Vysávač má moderné červené vyhotovenie
  • Tichý režim nepresiahne 78 dB
  • Akčný rádius 9 m vám umožní vysať naozaj veľké priestory bez nutnosti meniť zásuvku
  • Šetrný k životnému prostrediu s ECO motorom
  • Cyklónové vysávače nepotrebujú žiadne vrecká
  • Umývateľný HEPA filter 13 zachytí aj tie najjemnejšie prachové častice
  • Zberná nádoba s objemom 2 litre
  • Multifunkčná AAAA podlahová hubica
  • Concept VP5150 FURIOUS Home & Pet je vybavený parketovou hubicou pre šetrné upratovanie
  • Bohaté príslušenstvo

Veľmi úsporný vysávač Concept VP5150 FURIOUS Home & Pet s vysokým výkonom

Bezvreckový vysávač Concept VP5150 FURIOUS Home & Pet si vás získa svojím moderným vzhľadom a vysokou sacou silou. Vysávač je navyše úsporný, a preto nemá príliš veľkú spotrebu energie. Benefitom vysávača je tichý režim, ktorý nepresiahne 78 dB. Akčný rádius 9 m vám umožní vysať naozaj veľké plochy bez nutnosti meniť zásuvku, takže je ideálny do väčších miestností a bytov. Vysávač Concept VP5150 FURIOUS Home & Pet s príkonom 800 W sa hodí na všetky druhy podláh vrátane kobercov. Pomocou elektronickej regulácie si môžete upraviť saciu silu podľa vašich požiadaviek.

Vysávač Concept VP5150 FURIOUS Home & Pet so systémom cyklónového vysávania

Účinný ECO motor s príkonom 800 W ponúka dostatočný výkon na upratovanie celej vašej domácnosti, ale navyše je šetrný k životnému prostrediu. Systém cyklónu spočíva v odstredivej sile pôsobiacej pri rotácii vysávaného vzduchu na nečistoty a ich následné odstredenie do zbernej nádoby. Cyklónové vysávače nepotrebujú žiadne vrecká a zaisťujú nemenný výkon. Pri vysávaní tak nedochádza k víreniu prachu, vďaka čomu je vysávač Concept VP5150 FURIOUS Home & Pet vhodný aj pre alergikov či astmatikov. Umývateľný HEPA filter 13 zachytí aj tie najjemnejšie prachové častice.

Hygienické vysypávanie nečistôt s vysávačom Concept

Súčasťou vysávača Concept VP5150 FURIOUS Home & Pet je zberná nádoba s objemom 2 litre, ktorá plne nahrádza klasické vrecká. Nádobu možno veľmi ľahko vyprázdniť pomocou tlačidla, ktoré hygienicky vysype všetky nečistoty z nádoby. Vy sa tak nemusíte nečistôt ani dotknúť. Potom nádobu opäť nasadíte a môžete pokračovať v upratovaní. Vďaka bezvreckovému systému tak ušetríte veľa peňazí za klasické vrecká.

Multifunkčná podlahová hubica

V balení bezvreckového vysávača Concept VP5150 FURIOUS Home & Pet je univerzálna podlahová hubica, ktorá vám v kombinácii s výkonným motorom zaistí úplný komfort a maximálny výkon. Hubica je ideálna na koberce, predložky, behúne či čalúnený nábytok. V prípade, že potrebujete vysať tvrdé podlahy, jednoducho prepnete klapku a vysunutím štetín je vysávač pripravený na upratovanie.

Vysávač Concept VP5150 FURIOUS Home & Pet disponuje parketovou hubicou pre šetrné upratovanie

Parketová hubica vysávača Concept VP5150 FURIOUS Home & Pet je skvelá pri upratovaní všetkých tvrdých podláh. Vďaka svojmu tvaru a špeciálnemu navrhnutiu sa šetrne postará o podlahu tak, aby ju nijako nepoškriabala či nepoškodila. Vaše podlahy tak budú perfektne čisté.

PET Turbokefa pre odstránenie chlpov od vašich domácich miláčikov

V balení bezvreckového vysávača Concept VP5150 FURIOUS Home & Pet nájdete aj praktickú turbokefu, ktorá je ideálna na upratovanie po vašich chlpatých spoločníkoch. Turbokefa dokáže kefovať a vysávať zároveň. Veľmi ľahko a rýchlo odstráni každý chlp, kde sa inak s veľkou hubicou nedostanete. Vďaka kvalitnému HEPA filtru zachytí aj alergény a baktérie.

Užitočné príslušenstvo vysávača Concept VP5150 FURIOUS Home & Pet

Bezvreckový vysávač Concept VP5150 FURIOUS Home & Pet je vybavený drobným príslušenstvom, ktoré vám pomôže dosiahnuť perfektné výsledky počas upratovania celej vašej domácnosti. V balení nájdete štrbinovú hubicu, ktorá slúži na upratovanie ťažko prístupných miest, ako sú napríklad radiátory či priestory medzi matracmi. Hubicu s kefkou využijete na šetrné odstránenie prachu z nábytku, žalúzií či kníh a klávesníc. Všetko príslušenstvo je prakticky umiestnené na držiaku teleskopickej trubky vysávača Concept VP5150 FURIOUS Home & Pet. Všetko tak budete mať vždy po ruke.

Príslušenstvo bezvreckového vysávača Concept VP5150 FURIOUS Home & Pet:

  • Podlahová hubica
  • Parketová hubica
  • Malá turbokefa
  • Štrbinová hubica
  • Hubica s kefkou
  • Držiak príslušenstva

Parametre a špecifikácia

Typ vysávača

Typ vysávača Bezvreckový, Bezvreckový s káblom

Typ povrchu

Typ povrchu Všetky druhy podláh, Koberce, Tvrdé podlahy, Mäkké povrchy, Čalúnenie, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy

Určenie

Určenie Na zvieracie chlpy
Typ upratovania Vysávanie

Napájanie

Typ napájania S káblom

Filtre

Typ filtra HEPA H13 filter

Príkon

Príkon 800 W

Hlučnosť

Hlučnosť 78 dB

Zberná nádoba

Objem 6 l
Materiál Plast

Rozmery a hmotnosť

Šírka 27,6 cm
Výška 31 cm
Hĺbka 41 cm
Hmotnosť 6 kg

Vlastnosti

Typ ovládania Na tele
Materiál trubice Kov
Vlastnosti Automatické navíjanie kábla, Indikátor plného koša, Regulácia výkonu

Výbava a príslušenstvo

Hubica Parketová, Podlahová, Štrbinová
Násada Teleskopická trubica
Kefy Turbo

Farba

Farba Červená

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko
Kód:  CONBV086
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  VP5150
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17