Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Concept VP4114 2 v 1

4,3 44 hodnotení

Concept VP4114 2 v 1

rýchle upratovanie

2v1 tyčový aj ručný vysávač

Kvalitná Li-on batéria

Vysávač Concept VP4114 vždy pripravený na použitie

Tyčový aku vysávač Concept VP4114 vydrží vysávať až tridsať minút na jedno nabitie vďaka jedinečnej Li-on batériu.Iste oceníte, že ho po úplnom vybití môžete znovu použiť už za tri hodiny. Benefitom je aj svietiaca kontrolka, ktorá vám zaistí dokonalý prehľad o tom, koľko batérie ešte zostáva, takže sa vám nikdy nestane, že sa batéria vybije v polovici vysávanie.

Príslušenstvo pre ešte dlhšiu dobu vysávania

K tyčovému vysávaču Concept VP4114 si l zo zakúpiť náhradnú batériu a externú nabíjačku. To vám zaistí ešte dlhšiu dobu vysávania v kuse. Postačí vám iba vymeniť vybitú batériu za náhradnú a pokračovať v pokoji ďalej.

Už žiadne káble

Ste už unavení z neustáleho chodenia pre vysávač do komory v okamihu, kedy chcete vysávať? Nebaví vás riešiť, či vysajete celý priestor bez hľadania ďalšej zásuvky? Pre to je pravou voľbou vysávač Concept VP4114, ktorý je bezdrôtový a uľahčí vám prácu.

Concept VP4114 ušetrí čas aj peniaze

Ďalšou výhodou vysávača Concept VP4114 je, že ušetrí váš čas a peniaze. Nemusíte si totiž kupovať žiadne ďalšie spotrebiče či prístroje, ktoré by ste mohli potrebovať pri upratovaní. Súčasťou je aj ručný vysávač, ktorým jednoducho odstránite omrvinky vytvorené po príprave jedla, nikdy nekončiacim upratovania po ratolestiach alebo pri odstraňovaní chlpov vašich maznáčikov.

Dostane sa aj na neprístupné miesta

Vysávač Concept VP4114 disponuje elektrickým rotačnou kefou pre zaistenie ešte lepšieho výsledku.Ďalej má výsuvnú hubicu, ktorou sa jednoducho dostanete aj na inak neprístupné miesta. Použitie vysávača Concept VP4114 je ľahké, stlačíte len jedno tlačidlo a môžete začať vysávať.

Vysávač Concept VP4114 vždy pripravený na použitie

Vďaka sklopnému držadlu je vysávač Concept VP4114 veľmi skladný a nezaberie skoro žiadne miesto. Pri ručnom vysávača vás poteší jednoduché čistenie, pretože sa dá veľmi ľahko rozobrať.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Na zvieracie chlpy

Typ povrchu

Typ povrchu Všetky druhy podláh, Koberce, Tvrdé podlahy, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy

Napájanie

Typ napájania Aku
Typ batérie Li-Ion
Doba nabíjania 3 h
Doba chodu 30 min

Typ vysávača

Typ vysávača Bezvreckový, Tyčový, Ručný, 2 v 1

Výbava a príslušenstvo

Hubica Štrbinová

Príkon

Príkon 120 W

Hlučnosť

Hlučnosť 82 dB

Farba

Farba Biela, Zelená
Kód:  CONTV405
Produktové číslo:  VP4114
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13