Obnoviť stránku

Concept VP-4110

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Concept VP-4110

Zoznámte sa s unikátnym kombinovaným vysávačom českej značky Concept, vďaka ktorému sa z vysávania stane váš koníček. Akumulátorový prístroj v sebe spája klasický podlahový a ručný vysávač. Výsledkom je perfektne fungujúci pomocník s NiMH batériou s kapacitou 1 300 mAh, ktorý na jedno nabitie vydrží pracovať až 18 minút. Batéria dosiahne plnú kapacitu už za 10 hodín a o aktuálnom stave budete informovaní svietiacou kontrolkou.


Vysavač Concept VP-4110

Počas krátkej doby zvládnete pomocou elektrickej rotačnej kefy povysávať aj v rohoch bez poškriabania nábytku. Štrbinová hubica si poradí so špinou za radiátormi či na zle dostupných miestach. Vďaka špeciálnemu kĺbu nad hubicou sa bez problému dostanete pod stoličku, stôl alebo pod posteľ. Aby toho nebolo málo, je súčasťou aj LED svetlo, s ktorým si krásne posvietite na tmavé miesta.


Kód:  CON002a04
Produktové číslo:  VP4110
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07