Obnoviť stránku

Concept TM4711

4,4 11 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Concept TM4711

Tyčový mixér Concept TM4711 sa stane spoľahlivým pomocníkom do každej kuchyne. S jeho pomocou ľahko pripravíte veľké množstvo výborných pokrmov. Vďaka kvalitnému spracovaniu a silnému motoru s príkonom 600 W si mixér Concept TM4711 poradí aj s veľmi tvrdými surovinami, takže ho možno použiť napríklad na drvenie ľadu. S mixérom Concept jednoducho a bez starostí pripravíte jedlo pre celú vašu rodinu.

Kľúčové vlastnosti tyčového mixéra Concept TM4711

  • Výkonný motor s príkonom 600 W
  • Drvenie ľadu a mixovanie
  • 11 rýchlostí tyčového mixéra Concept
  • Jednoduché čistenie a skladovanie
  • Ergonomický tvar rukoväti mixéra
  • Široké využitie tyčového mixéra Concept
  • Aplikácia Concept Varenie pre iOS a Android
  • Plynulá regulácia rýchlostí tyčového mixéra Concept

Silný motor ponúka pestrú škálu využitia

Vďaka motoru s príkonom 600 W bez problémov pripravíte omáčky, koktaily, nátierky, ale tiež rozdrvíte ľad do vašich nápojov.

Veľký výber rýchlostí mixéra Concept TM4711

Tyčový mixér Concept vám ponúka hneď 11 rýchlostí, program PULSE a TURBO. Špeciálna konštrukcia mixéra Concept TM4711 obmedzuje zachytávanie nečistôt a uľahčuje tak jeho umývanie, pretože jeho časti stačí po použití opláchnuť. Vďaka ergonomicky tvarovanej rukoväti pre vás bude práca s mixérom veľmi pohodlná. Všetky súčasti mixéra Concept, ktoré prídu do kontaktu so surovinami, sú vyrobené z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele.

Chutné recepty v aplikácii Concept Varenie

Výrobca Concept si pre vás pripravil novú aplikáciu Concept Varenie, v ktorej nájdete veľa skvelých rád a receptov. Aplikácia je vhodná pre iOS a Android. Vyberte si medzi záložkami (dezerty, RAW, marmelády, šaláty, polievky, chuťovky atď.) a dajte sa do varenia. Dokonca si môžete vyberať aj podľa spotrebiča, ktorý máte doma.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Funkcie Drvenie ľadu, Mixovanie
Vlastnosti Plynulá regulácia rýchlosti tlakom na tlačidlo
Materiál nohy Nerez

Rýchlosť

Príkon 600 W
Počet rýchlostí 11
Kód:  CONTM794
Produktové číslo:  TM4711

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03