Obnoviť stránku

CONCEPT SM3500 1,8 l

4,8 15 hodnotení
65,90 €

CONCEPT SM3500 1,8 l

Výkonný stolný mixér Concept SM3500 sa stane nenahraditeľným pomocníkom vo vašej kuchyni. Vďaka 1 300 W príkonu môžete ľahko pripraviť ovocné nápoje, dezerty, zmrzliny, ale aj polievky, či zeleninové pyré. Stolný mixér Concept SM3500 ponúka až 26 000 otáčok za minútu. Veľkú používateľskú výhodu určite prinášajú automatické funkcie, prostredníctvom ktorých si zvolíte, aký pokrm chcete pripraviť, a dĺžku i rýchlosť mixovania si mixér už upraví sám. Na výber máte z dvoch rozdielnych rýchlostí. Mixovacia nádoba disponuje objemom 1,8 l a vďaka kvalitnému materiálu odoláva vysokým teplotám, vďaka čomu je vhodná na prípravu horúcich polievok. Viac ako jednoduchá je aj údržba mixéra Concept SM3500 a to prostredníctvom voľby automatického čistenia, stačí len doplniť saponát, vodu a spustiť čistiaci program.

Filter na zrniečka

Šesť nožov na sekanie

26 000 ot./min


Kľúčové vlastnosti stolného mixéra Concept SM3500

  • Nezastavia ho ani suché plody ako orechy, alebo sušené ovocie
  • S mixérom ľahko pripravíte aj teplé polievky
  • Rýchla príprava osviežujúceho smoothie
  • Tepelne odolná nádoba je určená aj na prípravu zeleninového pyré
  • Stolný mixér určený na rýchlu prípravu ovocných nápojov, dezertov, či zmrzlín
  • Drvenie ľadu nie je pre stolný mixér Concept SM3500 prekážkou
  • Dômyselný filter na zachytenie zrniečok z ovocia
  • Stolný mixér Concept SM3500 s príkonom 1 300 W
  • Jednoduchá údržba vďaka funkcii automatického čistenia
  • Prednastavené programy pomôžu s prípravou všetkých receptov
  • Maximálne otáčky stolného mixéra Concept sú 26 000 ot./min
  • Praktická ochrana proti prehriatiu

Všestranný pomocník do každej domácnosti

Mixérom Concept SM3500 môžete nadrviť suché plody ako napríklad orechy, strukoviny, obilniny, alebo sušenú zeleninu, či ovocie. Určite oceníte možnosť ľahko pripraviť polievku. V horúcich dňoch, či na obohatenie jedálnička oceníte nenáročnú prípravu jednoduchých smoothies koktailov. O všetko sa postará výkonný motor s príkonom 1 300 W, vďaka čomu otáčky dosahujú rýchlosť až 26 000 ot./min. Šesť vysoko odolných sekacích nožov bez problémov spracuje najrôznejšie suroviny. Všetko si môžete plynule regulovať pomocou praktického otočného tlačidla.

Mixér Concept SM3500 s kvalitnou nádobou odolnou proti teplu

Súčasťou mixéra Concept SM3500 je praktická 1,8-litrová nádoba. Vďaka kvalitnému materiálu odoláva nádoba i vysokým teplotám, takže v mixéri môžete pripraviť aj horúcu polievku. Výhodou skleneného materiálu je aj to, že neprenáša pachy ani chute. Pokrmy budú chutiť presne tak, ako majú.

Stolný mixér Concept SM3500 umožní rýchlu prípravu ovocných nápojov, dezertov, či zmrzlín

Stolný mixér Concept SM3500 má k dispozícii prednastavené programy, ktoré vám pomôžu s prípravou chutných nápojov, polievok, či nadrveného ľadu do osviežujúceho kokteilu. Mihnutím oka si vytvoríte najrôznejšie recepty ako omáčky, alebo zeleninové pyré. Jednoducho si stačí vybrať príslušný program a spustiť. Na výber máte programy SMOOTHIE, ICE CRUSH a AUTO CLEAN.

Concept SM3500 disponuje praktickým filtrom na zachytenie zrniečok z ovocia

Aby ste si čo najviac vychutnali váš pripravený nápoj, je stolný mixér Concept SM3500 vybavený špeciálnym filtrom na zrniečka. Stačí ho vložiť priamo do nádoby mixéra a ten počas mixovania oddelí aj tie najjemnejšia zrniečka z ovocia. 

Pre Concept SM3500 je vaša bezpečnosť na prvom mieste

Stolný mixér Concept SM3500 využíva bezpečnostný systém, ktorý sa postará o bezpečnú prevádzku. Spotrebič disponuje praktickou ochranou proti prehriatiu a bezpečnostnou poistkou, ktorá zamedzí spustenie prístroja v prípade, že nie je správne nasadené veko. Protišmykové nožičky zamedzia akémukoľvek pohybu mixéra Concept SM3500 počas prevádzky a zaručia úplnú stabilitu. Vo veku navyše nájdete integrovanú odmerku, pomocou ktorej môžete do mixéra pridávať ďalšie ingrediencie.

Recepty nájdete v aplikácii Concept Varenie

Concept si pre vás pripravil aj novú aplikáciu Concept Varenie, v ktorej nájdete veľa skvelých rád a receptov. Aplikácia je vhodná pre iOS a Android. Vyberte si medzi záložkami (dezerty, RAW, marmelády, šaláty, polievky, chuťovky a podobne) a dajte sa do varenia. Slúži tiež ako inšpirácia na objavenie nových chutí Fresh a smoothies. Dokonca si môžete vyberať aj podľa spotrebiča, ktorý máte doma.

Doplňujúce informácie:

Objem: 1,8 l
Rýchlosť: 26 000 otáčok/min
Príkon: 1 300 W
Napätie: 220 – 240 V

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Príkon a rýchlosť

Príkon 1 300 W
Maximálne otáčky 26 000 ot./min
Počet rýchlostí 2

Vlastnosti

Vhodné pre Pyré
Funkcie Program automatické čistenie, Prednastavené programy
Objem nádoby 1,8 l
Materiál nádoby Sklo

Príslušenstvo

Príslušenstvo Mixovacia nádoba s filtrom, Sklenená nádoba
Počet nádob 1 ks
Kód:  CONSM105
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  SM3500
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11