Obnoviť stránku

CONCEPT RK3300 1,5 l Salt & Pepper biela

4,3 74 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
56,90 €

CONCEPT RK3300 1,5 l Salt & Pepper biela

Hľadáte kvalitnú a dizajnovo prepracovanú rýchlovarnú kanvicu? V tom prípade vás iste zaujme Concept RK3300 Salt & Pepper. Rýchlovarná kanvica v matnom bielom vyhotovení s plastovým držadlom s dizajnom dreva urobí parádu každej domácnosti. Kanvica Concept RK3300 má dostatočnú kapacitu aby zvládla pripraviť až 6 šálok vody na jedno naplnenie, takže svoje uplatnenie nájde aj v početnejších rodinách. Benefitom kanvice je stredový konektor britskej značky STRIX, ktorý zaručuje dlhú životnosť spotrebiča. O vašu bezpečnosť sa stará dvojnásobný bezpečnostný systém, vďaka ktorému bude obsluha rýchlovarnej kanvice naozaj jednoduchá a bezpečná. K dispozícii máte tiež možnosť regulácie teploty od 45 °C do bodu varu.


Cool Touch povrch

Regulácia teploty

Kvalitné spracovanie


Kľúčové vlastnosti rýchlovarnej kanvice Concept RK3300 Salt & Pepper, 1,5 l

  • Rýchlovarná kanvica Concept RK3300 je vyrobená v matnom bielom vyhotovení s držadlom s dizajnom dreva
  • Vnútorná vrstva vyrobená z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele
  • Pripravíte až 6 šálok vody na jedno naplnenie
  • Kanvica Concept RK3300 s možnosťou regulácie teploty
  • Funkcia KEEP WARM udrží ohriatu vodu na zvolenej teplote
  • Kanvicu tvorí špeciálny Cool Touch povrch
  • Stredový konektor britskej značky STRIX
  • Otočná základňa kanvice Concept RK3300 vám uľahčuje manipuláciu
  • Dvojnásobný bezpečnostný systém

Kanvica Concept RK3300 nájde uplatnenie v každej domácnosti

Ak hľadáte kanvicu, ktorá je štýlová, potom je pre vás Concept RK3300 ako stvorená. Na prvý pohľad vás zaujme svojím prepracovaným dizajnom v matnej bielej farbe s držadlom s dizajnom dreva, ktoré skvele zapadne do interiéru vašej kuchyne. V kanvici Concept RK3300 pripravíte až 6 šálok vody na jedno naplnenie.

Kanvica Concept RK3300 Salt & Pepper s možnosťou regulácie teploty

Medzi hlavné prednosti rýchlovarnej kanvice Concept RK3300 patrí bezpochyby regulácia teploty, ktorú si môžete pohodlne nastaviť od 45 °C do bodu varu. Vždy si tak môžete prispôsobiť teplotu pre daný nápoj. Termoreguláciu oceníte tiež pri príprave detských kaší, ktoré sú potrebné pripravovať pri nízkej teplote. Súčasťou rýchlovarnej kanvice Concept RK3300 je tiež praktická funkcia KEEP WARM, ktorá udrží ohriatu vodu na vami zvolenej teplote.

Stredový konektor STRIX

O kvalite rýchlovarnej kanvice Concept RK3300 vás presvedčí stredový konektor britskej značky STRIX. Tento konektor sa pýši tým, že zaručuje dlhú životnosť kanvice. Zároveň slúži na jednoduché umiestnenie kanvice Concept RK3300 na podstavec.

Kanvicu Concept RK3300 tvorí špeciálny Cool Touch povrch

Telo rýchlovarnej kanvice ConceptRK3300 je vyrobené presne tak, aby ste sa pri manipulácii nijako nepopálili. Kanvica je opatrená dvojplášťovým vyhotovením a vonkajšiu vrstvu tvorí špeciálny Cool Touch povrch, ktorý je pri akomkoľvek dotyku stále bezpečne studený. Nehrozí tak žiadne riziko popálenia. Vnútorná strana kanvice Concept RK3300 je vyrobená z vysoko kvalitného antikora, ktorý zabezpečí rýchly ohrev a efektívne udržanie teploty vody.

S rýchlovarnou kanvicou Concept RK3300 sa ľahko manipuluje

Rýchlovarná kanvica Concept RK3300 je vybavená tak, aby vám čo najviac uľahčila obsluhu. Hrdlo má ideálny tvar, skvele slúži na nalievanie do šálok. Tlačidlom v rukoväti ľahko a rýchlo otvoríte veko kanvice. Vďaka otočnej základni sa nemusíte starať o to, ako rýchlovarnú kanvicu Concept RK3300 na základňu položíte.

Bezpečnosť na prvom mieste

O vašu bezpečnosť pri obsluhe rýchlovarnej kanvice Concept RK3300 sa postará dvojnásobný bezpečnostný systém. Ten zaistí, že sa kanvica Concept automaticky vypne v prípade, že voda v nej dosiahne bod varu. Rýchlovarná kanvica RK3300 sa dokonca vypne aj vtedy, ak v nej nie je už žiadna voda.

Doplňujúce informácie:

Príkon: 1 850 – 2 200 W
Napätie a frekvencia: 220 – 240 V, 50/60 Hz
Materiál: varná nádoba – antikoro/vonkajší plášť – tvrdený plast
Farba: biela
Dĺžka prívodného kábla: 70 cm
Rozmery: 22,5 × 24 × 15 cm
Hmotnosť: 1 250 g


Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Nerez

Vlastnosti

Objem 1,5 l
Vlastnosti Dvojitý plášť, Otočná základňa, Skrytá špirála, Úložný priestor na kábel
Funkcie Automatické otváranie veka, Automatické vypnutie, Časovač, Udržanie teploty, Ochrana proti prehriatiu, Regulácia teploty, Kontrolka chodu
Príkon 2 200 W
Typ filtra Žiadny

Dizajn

Dizajn Klasický

Farba

Farba Biela

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko
Kód:  CONRK402
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  RK3300
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16