Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

CONCEPT RK3290 Rýchlovarná kanvica antikorová 1,7 l, SINFONIA

4,7 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CONCEPT RK3290 Rýchlovarná kanvica antikorová 1,7 l, SINFONIA

Kanvica Concept RK3290 SINFONIA sa bude krásne vynímať vo vašej kuchyni vďaka kvalitnej čiernej antikorovej konštrukcii, ktorá zaistí vysokú odolnosť kanvice. Kanvica disponuje objemom 1,7 litra, takže môžete návšteve ľahko pripraviť 7 šálok obľúbených horúcich nápojov. Trojnásobný bezpečnostný systém vám zaručí, že sa kanvica automaticky vypne pri dosiahnutí bodu varu, pri zdvihnutí z podstavca alebo ak ju omylom zapnete prázdnu. Presné množstvo vody zistíte vďaka vodoznaku na boku rýchlovarnej kanvice. Vodu budete mať pripravenú naozaj rýchlo, pretože kanvica Concept RK3290 disponuje príkonom s hodnotou 2 200 W.

Značkový konektor OTTER

Kvalitné spracovanie

3 dizajnové línie

Kľúčové vlastnosti rýchlovarnej kanvice Concept RK3290 SINFONIA

  • Maximálny objem rýchlovarnej kanvice je 1,7 litra
  • Concept RK3290 SINFONIA má čistý antikorový dizajn
  • Otočná základňa s priestorom na uschovanie prívodného kábla
  • Plne vyberateľný a umývateľný filter proti vodným usadeninám
  • Skryté vykurovacie teleso
  • Concept RK3290 SINFONIA má protišmykové nožičky na podstavci

Kanvica Concept RK3290 je veľmi praktická

Objem kanvice Concept RK3290 je 1,7 litra, čo vám umožní pripraviť až 7 šálok na jedno naplnenie. Vodoznak na kanvici vám zaistí dokonalý prehľad o množstve vody vnútri. Nerezový dizajn rýchlovarnej kanvice Concept RK3290 jej prepožičiava veľkú mechanickú odolnosť. Pri každom zapnutí sa spínač kanvice Concept RK3290 rozsvieti na modro.

Kvalitný konektor značky OTTER

Pri rýchlovarnej kanvici Concept RK3290 SINFONIA iste oceníte značkový konektor OTTER. Tento konektor je totiž zárukou vysokej kvality a predlžuje celkovú životnosť kanvice.

Rýchlovarná kanvica Concept RK3290 SINFONIA sa ľahko používa

Dajte zbohom usadzovaniu vodného kameňa vďaka hladkému dnu so skrytým vyhrievacím telesom, ktoré uľahčuje čistenie vnútra kanvice. Ak by sa však nejaké usadeniny vnútri kanvice Concept RK3290 SINFONIA objavili, vyberateľný filter tieto nečistoty zachytí. Filter potom môžete kedykoľvek vyčistiť. Kanvica Concept RK3290 SINFONIA disponuje tlačidlom na jednoduché otváranie veka a širokým hrdlom na komfortné nalievanie vody. Kanvicu môžete postaviť z akéhokoľvek uhla, a to vďaka plne otočnému podstavcu, do ktorého možno jednoducho uložiť kábel.

Kanvica Concept RK3290 SINFONIA sa postará o vašu bezpečnosť

Trojnásobný bezpečnostný systém vám zaistí, že sa kanvica Concept RK3290 SINFONIA automaticky vypne po dosiahnutí bodu varu, pokiaľ ju odstránite z podstavca, alebo ak by ste kanvicu omylom zapli prázdnu. Stabilitu rýchlovarnej kanvice značky Concept zaisťujú gumové protišmykové nožičky.

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Materiál

Materiál Nerez

Vlastnosti

Objem 1,7 l
Vlastnosti Filter, Otočná základňa, Skrytá špirála, Úložný priestor na kábel
Funkcie Automatické otváranie veka, Automatické vypnutie, Ochrana proti chodu naprázdno, Ochrana proti prehriatiu, Ukazovateľ vodnej hladiny, Kontrolka chodu, Tepelná poistka
Príkon 2 200 W
Typ filtra Vyberateľný

Farba

Farba Antikoro
Kód:  CONRK843
Produktové číslo:  RK3290
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07