Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Rýchlovarná kanvica Concept RK0080 keramická 1,5 l, biela

4,0 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Rýchlovarná kanvica Concept RK0080 keramická 1,5 l, biela

Rýchlovarná kanvica Concept RK0080 si vás získa svojím originálnym dizajnom a praktickým 1,5-litrovým objemom. Biele vyhotovenie krásne doplní interiér vašej kuchyne. Kanvica je vyrobená z kvalitnej keramiky, ktorá sa nielen ľahko čistí, ale aj skvele drží teplo. Kanvicu Concept RK0080 môžete využiť aj priamo na servírovanie nápojov. Široké hrdlo vám zaistí pohodlné nalievanie vody do šálok a dvojnásobný bezpečnostný systém sa postará o absolútnu bezpečnosť počas používania kanvice. Nečistoty sa neusádzajú vďaka skrytému vykurovaciemu telesu. Údržba kanvice je teda rýchla a jednoduchá.


Originálny dizajn

Keramika

2 farebné varianty


Kľúčové vlastnosti rýchlovarnej kanvice Concept RK0080

  • Rýchlovarná kanvica Concept RK4080 je vyrobená z kvalitnej keramiky
  • Kanvica v originálnom dizajne v bielej farbe
  • Možnosť využiť priamo na servírovanie
  • Ponúkne vám objem 1,5 litra
  • Keramický materiál skvele drží teplo
  • Jednoduchá údržba kanvice Concept RK0080
  • Nečistoty sa neusádzajú vďaka skrytému výhrevnému telesu
  • Zaistenie veka proti vypadnutiu pri nalievaní do šálky
  • Hlavný vypínač funguje súčasne aj ako kontrolka prevádzky
  • Skryté vykurovacie teleso
  • Veľký plniaci otvor
  • Praktické protišmykové nožičky
  • Otočná základňa kanvice vám uľahčuje manipuláciu
  • Dvojnásobný bezpečnostný systém

Originálny dizajn kanvice Concept RK0080

Rýchlovarná konvica Concept RK0080 si vás zaiste získa svojím unikátnym vzhľadom v bielom vyhotovení. Skvele sa hodí nielen do moderných domácností, ale aj tam, kde milujú ten pravý vidiecky štýl. Kanvica vám ponúkne objem 1,5 litra, ktorý vystačí na obslúženie celej vašej rodiny. Kanvicu môžete navyše využiť aj ako klasickú servírovaciu kanvičku, ktorá ozvláštni váš stôl.

Kvalitný keramický materiál

Benefitom rýchlovarnej kanvice Concept RK0080 je využitie kvalitného keramického materiálu s vysokou odolnosťou. Navyše vám zabezpečí jednoduchú a rýchlu údržbu. Vďaka tomuto materiálu sa nemusíte obávať žiadneho zápachu. Výhodou je tiež skvelá izolácia tepla, takže pri využití kanvice Concept RK0080 na servírovanie sa v nej voda udrží dlho teplá.

Jednoduchá údržba kanvice Concept RK0080

Keramická kanvica Concept RK0080 má odnímateľné keramické veko, ktoré je vybavené praktickým zaistením proti vypadnutiu pri nalievaní. Jednoduchá údržba je príjemným benefitom výrobku. Nečistoty sa neusádzajú vďaka skrytému vykurovaciemu telesu. Vhod príde tiež otočný podstavec, ktorý ponúka úložný priestor pre napájací kábel. Kanvicu Concept RK0080 tak môžete postaviť z akéhokoľvek uhla.

Bezpečnosť na prvom mieste

O vašu bezpečnosť počas používania rýchlovarnej kanvice Concept RK0080 sa postará mnoho užitočných bezpečnostných opatrení. Kanvica sa automaticky vypne po dosiahnutí bodu varu, ale aj vtedy, ak ju omylom zapnete bez toho, aby ste do nej naliali vodu. Vďaka tomu tak nedochádza k žiadnemu poškodeniu. Hlavný vypínač funguje súčasne aj ako kontrolka prevádzky. Rozsvieti sa vždy, keď je kanvica Concept RK0080 zapnutá. O úplnú stabilitu sa postarajú protišmykové nožičky, ktoré zabránia akémukoľvek pohybu počas prevádzky.

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Materiál

Materiál Keramika

Vlastnosti

Objem 1,5 l
Vlastnosti Otočná základňa, Podsvietený vypínač, Skrytá špirála, Úložný priestor na kábel
Funkcie Automatické vypnutie, Ochrana proti chodu naprázdno, Kontrolka chodu
Príkon 1 200 W
Typ filtra Žiadny

Farba

Farba Biela
Kód:  CONRK970
Produktové číslo:  RK0080
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02