Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Concept RK-2321 1,8 l 3D potlač

4,4 15 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
18,90 €

Concept RK-2321 1,8 l 3D potlač

Spríjemnite si ráno pohodovou prípravou vašej obľúbenej kávy alebo čaju v kanvici od českej spoločnosti Concept. Varná kanvica RK-2321 sa môže pochváliť elegantným dizajnom v čiernej farbe so štýlovou 3D potlačou, s ktorou skvele zapadne do každej kuchyne. Okrem jedinečného vzhľadu kanvica ponúka takisto aj veľký objem 1,8 l, ktorý umožní uvariť vodu na čaj či kávu naraz nielen pre celú rodinu, ale k tomu aj pre návštevu.

Kvalitný stredový konektor je zárukou dlhej životnosti a vysokej spoľahlivosti. O množstve vody v nádobe vás bude informovať praktický obojstranný vodoznak. Kanvica disponuje tiež dômyselným otváraním veka pomocou tlačidla a funkciou automatického vypínania. Výrobca myslel aj na vašu bezpečnosť a kanvicu vybavil 2-násobným bezpečnostným systémom. Samozrejmosťou je sitko proti vodnému kameňu. Prepracované ústie kanvice zaručí, že voda nebude tiecť tam, kam nemá. Doprajte si vo vašej kuchyni luxus v podobe rýchlovarnej kanvice Concept!

Rozmery:
225 × 260 × 160 mm

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Plast

Vlastnosti

Objem 1,8 l
Vlastnosti Otočná základňa
Funkcie Automatické vypnutie, Ochrana proti prehriatiu, Ukazovateľ vodnej hladiny, Kontrolka chodu
Príkon 2 200 W
Vstupné napätie 230 V

Dizajn

Dizajn Klasický

Farba

Farba Čierna
Kód:  CONRK018
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  RK2321
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17