Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Concept CP3000 3 v 1 PERFECT CLEAN

3,9 42 hodnotení

Concept CP3000 3 v 1 PERFECT CLEAN


Parný mop Concept CP3000 3 v 1 PERFECT CLEAN predstavuje revolučného pomocníka, s ktorým bude upratovanie vášho domu rýchle a veľmi jednoduché. Vysávačom a parným mopom v jednom vysajete a súčasne jedným ťahom umyjete všetky tvrdé podlahy bytu či domu. Vďaka tomu nielen ušetríte čas, ale upratovanie tiež prebehne bez zbytočného vírenia prachu. Rovnako tak sa môžete rozhodnúť len pre samotné vysávanie či umývanie, presne podľa potreby a typu podlahy. Vysávač a parný mop v jednom vyniká technológiou používajúcou paru.


Vysáva a umýva zároveň

 Cyklónový princíp vysávania

          3 v 1



Sila očarujúcej pary

Horúca para dokáže zahubiť až 99 % baktérií, ktoré sa v domácnosti bežne vyskytujú. Parné čistenie je založené na kombinácii tlaku a vysokej teploty okolo 100 °C. Prístroj vytvára z vody paru, ktorá je hnaná vysokým tlakom von. Má takú silu, že rozpustí všetky nečistoty. Upratovanie  parou je rýchle, vysoko účinné a zároveň ohľaduplné k životnému prostrediu, pretože nevyžaduje použitie chemických prostriedkov. Uprataný povrch je dokonale čistý a dezinfikovaný.



Concept CP3000 3 v 1 PERFECT CLEAN


Praktický parný mop Concept CP3000 3 v 1 PERFECT CLEAN

Dosiahnite kvalitné výsledky ľahko a rýchlo vďaka parnému mopu Concept CP3000. Stačí len naplniť nádržku na vodu, upevniť textilný poťah a počas 30 sekúnd už môžete aplikovať paru pomocou rozprašovača. Kábel parného mopu si môžete zavesiť na praktické držadlo, takže vám nebude nijako prekážať.

Koberce mu nerobia problémy

Parný mop Concept CP3000 si hravo poradí aj s čistením kobercov. Na saciu hubicu stačí pripevniť špeciálny klzák na koberce a môžete sa smelo pustiť do diela. Ak použijete aj paru, dosiahnete ešte lepšie výsledky - oživíte farby a zničíte baktérie.

Objavte silu pary

Chcete mať doma čisto a nepoužívať rôzne chemické čistiace prostriedky? Parný mop Concept CP3000 3 v 1 PERFECT CLEAN generuje paru s vysokou teplotou (viac ako 80 °C), ktorá bez problémov zlikviduje až 99 % všetkých baktérií vo vašej domácnosti.

Intuitívne ovládanie

Prednosťou parného mopu Concept CP3000 je jeho veľmi jednoduché a intuitívne ovládanie. Sami sa rozhodnete a zvolíte si, či chcete podlahu iba vysávať, umývať alebo urobíte oboje súčasne. V závislosti od typu podlahy môžete tiež regulovať množstvo pary, ktoré na upratovanie využijete.


Parný mop a cyklónové vysávanie

Funkcia parného mopu umožňuje použiť Concept CP3000 na umývanie podlahy bez použitia vedra. Stačí len naplniť nádržku vodou, pripevniť poťah; mop sa počas 30 sekúnd zahreje a vy môžete začať s upratovaním. Všetko prebieha veľmi rýchlo a ľahko. Parný mop Concept CP3000 využíva funkciu cyklónového vysávania, vďaka ktorému dokonale povysávate celý byt. Na to slúži cyklónová nádoba s objemom 1 000 ml, ktorú vyprázdnite veľmi hygienicky.


Na dokonalé upratovanie využíva Concept CP3000 vodný filter

Concept CP3000 je vybavený vodným filtrom, ktorého hlavnou úlohou je oddeliť minerály obsiahnuté vo vode znižujúce účinnosť parného čističa. Do parného mopu je pritom možné použiť bežnú vodu z vodovodu. Aby ste predĺžili životnosť spotrebiča, odporúča sa vodný filter vymeniť každých 80 – 100 hodín používania parného mopu.


Produkty zo série Perfect Clean

V Concepte vedia, že čistota je veľmi dôležitá, a preto pripravili veľké množstvo spotrebičov, ktoré vám vždy pomôžu.



Parametre a špecifikácia

Určenie

Typ upratovania Utieranie, Mokré čistenie

Vlastnosti

Typ povrchu

Typ povrchu Všetky druhy podláh, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy

Napájanie

Typ napájania S káblom
Doba chodu 30 min

Typ vysávača

Typ vysávača Bezvreckový, Tyčový, Parný, Cyklónový, Vodný

Výbava a príslušenstvo

Ďalšie príslušenstvo Mopovacia textília

Filtre

Typ filtra Vodný filter

Príkon

Príkon 1 600 W

Hlučnosť

Hlučnosť 80 dB

Farba

Farba Biela, Sivá, Tyrkysová

Vlastnosti

Príkon 1 600 W
Objem nádoby 1 l

Funkcie

Funkcie Indikátor pripravenosti pary

Určenie

Určenie Umývanie podláh
Vhodné na Tvrdé podlahy, Koberce

Vlastnosti

Objem zásobníka na vodu 0,73 l
Funkcie Indikátor pripravenosti pary
Typ napájania Sieťové
Kód:  CONCP300
Produktové číslo:  CP3000
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03