Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

CONCEPT CP2110 Perfect Clean

3,7 10 hodnotení
68,90 €

CONCEPT CP2110 Perfect Clean

Parný mop Concept CP2110 Perfect Clean je prístroj, ktorý dokáže horúcou parou zahubiť až 99 % baktérií, bežne sa vyskytujúcich v domácnosti. Parné čistenie používa vysoké teploty okolo 100 °C, kedy z vody tvorí paru hnanú vysokým tlakom von. Sila pary zvládne rozpustiť všetky nečistoty, čím sa stáva upratovanie rýchlejšie a účinnejšie. Vďaka absencii chemických čistiacich prostriedkov je šetrný aj k životnému prostrediu. Využiť môžete tiež možnosť čistenia kobercov. Funkcia parného mopu umožňuje použiť Concept CP2110 Perfect Clean na umývanie podlahy bez použitia vedra. Stačí len naplniť nádržku vodou, pripevniť poťah a počas 30 sekúnd sa mop zahreje a vy môžete začať s upratovaním.

Zabíja až 99 % baktérií

Na tvrdé podlahy a koberce

Akčný rádius 7,5 m


Kľúčové vlastnosti parného mopu Concept CP2110 Perfect Clean

  • Parný mop Concept CP2110 Perfect Clean dokáže horúcou parou zahubiť až 99 % baktérií
  • Parné čistenie používa vysoké teploty okolo 100 °C
  • Sila pary zvládne rozpustiť všetky nečistoty
  • Vďaka absencii chemických čistiacich prostriedkov je tiež šetrný k životnému prostrediu
  • Umožňuje umývanie podlahy bez použitia vedra
  • Stačí len naplniť nádržku vodou a pripevniť poťah
  • Mop Concept CP2110 Perfect Clean sa zahreje počas 30 sekúnd
  • Môže sa používať aj na čistenie kobercov
  • Para má vynikajúce rozpúšťacie účinky na mydlo a vodný kameň
  • Farebné vyhotovenie: biela + sivá

Mop Concept CP2110 Perfect Clean zničí až 99 % baktérií

Parný mop Concept CP2110 Perfect Clean využíva na svoje upratovanie silu pary, ktorá dokáže odstrániť a zahubiť až 99 % baktérií, ktoré sa v domácnosti vyskytujú. Kombináciou tlaku a vysokej teploty približne 100 °C zaručuje parné čistenie dokonalé výsledky. Vysávač vytvára z vody paru, ktorá je následne hnaná tlakom von,  vďaka čomu tak veľmi ľahko a šetrne rozpustí všetky nečistoty. Výsledkom je dokonale čistý a vydezinfikovaný povrch.

Jednoduché a rýchle mopovanie s parným mopom Concept CP2110 Perfect Clean

Parný mop a vysávač Concept CP2110 Perfect Clean zaručuje čisté a krásne lesklé podlahy bez toho, aby ste museli použiť vedro.  Šetrne sa postará nielen o podlahy, ale aj o koberce, ktoré sa v domácnosti nachádzajú. Parný mop a vysávač Concept CP2110 Perfect Clean zaisťuje hygienicky čistú domácnosť, pretože eliminuje vírenie prachu. Je skvelým pomocníkom v domácnostiach s malými deťmi a alergikmi. Parný mop Concept CP2110 Perfect Clean je ideálny na všetky druhy tvrdých podláh. Ak chcete umývať, stačí naplniť nádržku 330 ml destilovanej vody, pripevniť poťah a zapnúť. Počas 30 sekúnd sa premení voda v nádržke na horúcu paru, s ktorou zvládnete upratovanie celej domácnosti. Para sľubuje upratovanie až 18 minút. Vhod vám príde tiež dostatočne dlhý prívodný kábel, ktorý zaisťuje komfortnejšie pohybovanie po celej miestnosti.

Parný mop Concept CP2110 Perfect Clean ideálny na všetky druhy podláh

Parný mop Concept CP2110 Perfect Clean je ideálny na všetky druhy tvrdých podláh. Súčasťou balenia parného mopu je špeciálna čistiaca textília z mikrovlákna, ktorá dokáže absorbovať nečistoty. Po upratovaní stačí návlek jednoducho zložiť a vložiť do práčky.

Špeciálny klzák na čistenie kobercov

Parný mop Concept CP2110 Perfect Clean môžete využiť tiež na upratovanie kobercov vďaka praktickému nadstavcu. Na saciu hubicu stačí jednoducho nasadiť špeciálny klzák a pustiť sa do čistenia kobercov. Pri čistení môžete využiť tiež možnosť pary, ktorá pozdvihne upratovanie na úplne inú úroveň. Para dokáže efektívne nadvihnúť utlačené vlákna, oživiť farby a zahubiť baktérie.


Príslušenstvo parného mopu Concept:

  • 3× čistiaca textília
  • 1× kobercový klzák

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Určenie

Určenie Umývanie podláh
Vhodné na Tvrdé podlahy, Koberce

Vlastnosti

Tlak pary 1 bar
Teplota pary 100 °C
Objem zásobníka na vodu 0,33 l
Funkcie Odnímateľný zásobník na vodu, Indikátor pripravenosti pary, Kontrolná dióda
Typ napájania Sieťové
Hmotnosť 2,23 kg
Akčný rádius 7,5 m
Kód:  CONPM638
Záruka: 12 mesiacov
Produktové číslo:  CP2110
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08