Obnoviť stránku

Compass Autokamera cúvacia, LCD monitor 9 cm

Príslušenstvo k tovaru

Compass Autokamera cúvacia, LCD monitor 9 cm

Šikovná a kompaktná cúvacia kamera, ktorá eliminuje nehody pri cúvaní s vozidlom. Vďaka kvalitnému obrazu v reálnom čase si môžete byť istí, že vždy presne uvidíte, kam idete. Kameru je možné nainštalovať na všetky vozidlá, ktorých palubné napätie je štandardných dvanásť voltov. Je vhodná najmä pre väčšie autá či dodávky, pri ktorých je sťažená viditeľnosť smerom dozadu. Najlepší obraz zaručí inštalácia priamo do nárazníka vozidla. Pre použitie v noci je kamera vybavená krúžkom LED diód svietiacich až na vzdialenosť piatich metrov.

Obraz z kamery je prenášaný na TFT displej s uhlopriečkou 3,5 palca. Ten sa pomocou prísavky nainštaluje na čelné sklo vozidla alebo na palubnú dosku. Displej je aktívny až vo chvíli, keď do neho ide obraz z kamery. Kamera sa pripojí na napájanie cúvacích svetiel vozidla, takže sa sama zapína vo chvíli, keď je zaradená spiatočka.

Parametre a špecifikácia

Hlavný

Typ snímača CMOS
Uhlopriečka displeja 3,5 "

Typ a funkcie

Typ Rodinné
Kód:  AUPR466
Produktové číslo:  33565

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18