Obnoviť stránku

ColorCross VR BOX

4,2 10 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ColorCross VR BOX

ColorCross si stačí iba nasadiť a dostanete sa tak do úplne nového sveta - napríklad do vesmíru alebo na krásne miesto, o ktorom ste doteraz len snívali. S týmito okuliarmi rozhodne popustíte uzdu vašim predstavám. Cenovo veľmi lákavý headset vás zoznámi s prostredím virtuálnej reality. Budete s ním môcť hrať hry pre virtuálnu realitu (VR), pričom nie iba na displeji telefónu, ale v 360° svete všade okolo vás. Kompatibilný je s celým radom smartfónov s uhlopriečkami v rozmedzí 4,7 až 6 palcov, zábavu si teda môžu užiť takmer všetci - stačí len vložiť telefón do zariadenia a nechať sa pohltiť úžasnou "realitou".

Kľúčové vlastnosti

  • Progresívne "Googles sponge" prispievajúce na minimalizovanie otlačenín a zvýšenie pohodlia
  • Vysoko kvalitná optická sústava
  • Vierohodný obraz a vylepšená virtuálna realita
  • Vhodný pre viac mobilných telefónov
  • Vylepšený dizajn a odnímateľný predný kryt na jednoduchšie použitie
  • Technológia zabraňujúca nadmernému prehrievaniu
  • Vhodné aj pre osoby trpiace slabou krátkozrakosťou (pod 600 stupňov)
  • Na pohodlnejšie ovládanie hier a aplikácií je možné spárovať s ovládačom pomocou bluetooth

Intuitívne a jednoduché ovládanie pre každého

Virtuálny svet môžete objavovať so svojím smartfónom ľahšie, než predtým. Nasaďte telefón do špeciálnych okuliarov a nechajte sa preniesť do úplne iného sveta. Samozrejmosťou je veľmi jednoduché použitie, ktoré zvládne naozaj každý. Je kompatibilný s mnohými smartfónmi. Dôležité je, aby váš mobilný telefón disponoval aspoň   Full HD rozlíšením, štvorjadrovým procesorom, pohybovými senzormi, akcelerometrom a gyroskopom, čo je v drvivej väčšine dnešný technologický štandard. ColorCross si rozumie ako s vaším iOS, Androidom, tak aj s Windows Phone.

Kompatibilita:
Kompatibilný s mobilnými telefónmi v rozmedzí 4,7" až 6", zároveň musí byť vybavený Full HD rozlíšením, štvorjadrovým procesorom, pohybovými senzormi, akcelerometrom a gyroskopom.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie K mobilu

Veľkosť telefónu

Min. uhlopriečka displeja 4,7 "
Max. uhlopriečka displeja 6 "
Kód:  SB815
Produktové číslo:  Colorcross008A

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09