Obnoviť stránku

ColorCross cardboard

3,3 85 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ColorCross cardboard

Neváhajte a kúpte si ColorCross CARDBOARD! Objavte svet virtuálnej reality trochu kreatívnejšie, a to cenovo nejdostupněji, ako to len ide! Budete môcť hrať hry pre virtuálnu realitu (VR), pričom nie iba na displeji telefónu, ale v 360 ° svete všade okolo vás. Kompatibilný je s celým radom smartphonov s uhlopriečkami v rozmedzí 4 až 5.5 palcov, zábavu si teda môžu užiť takmer všetci. Dostaňte sa tak do úplne nového sveta - napríklad do vesmíru alebo na krásne miesto, o ktorom ste doteraz len snívali. S týmito okuliarmi rozhodne popustíte uzdu vašim predstavám. Stačí len vložiť telefón do zariadenia a nechať sa pohltiť.

kľúčové vlastnosti

  • Vysoko kvalitná optická sústava
  • Vierohodný obraz a vylepšená virtuálna realita
  • Vhodný pre viac mobilných telefónov
  • Odnímateľný predný kryt pre jednoduchšie použitie
  • Vhodné aj pre osoby trpiace slabú krátkozrakosťou (pod 600 stupňov)
  • Okuliare sú vyrobené z ekologicky recyklovateľného materiálu

Intuitívne a jednoduché ovládanie pre každého

Virtuálny svet môžete objavovať so svojím smartphonom ľahšie, než kedy predtým! Nasaďte telefón do špeciálnych okuliaroch a nechajte sa preniesť do úplne iného sveta. Samozrejmosťou je veľmi jednoduché použitie, ktoré zvládne naozaj každý. Je kompatibilný s mnohými smartphony. Dôležité je mať aspoň Full HD rozlíšenie, štvorjadrový procesor, pohybové senzory akcelerometer a gyroskop, čo je v drvivej väčšine dnešnej technologický štandard. ColorCross si rozumie ako s vaším iOS, Androidom, tak aj s Windows Phone.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie K mobilu

Veľkosť telefónu

Min. uhlopriečka displeja 4 "
Max. uhlopriečka displeja 5,5 "
Kód:  SB816
Produktové číslo:  ColorCross006

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19