Obnoviť stránku

ColorCross 012C

2,7 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ColorCross 012C

Túžite po nevšedných zážitkoch plných adrenalínu? Chceli by ste nahliadnuť do minulosti, zavítať na cudziu planétu, alebo napríklad k protinožcom do Austrálie? Nasaďte si okuliare ColorCross 012C a pozrite sa, kam vás len napadne. Tento unikátny set vás zoznámi s moderným fenoménom virtuálnej reality. S jeho pomocou si zahráte aj hry v 360 ° svete. Headset je kompatibilný s mnohými modelmi smartfónov s uhlopriečkou v rozmedzí 4,7 až 6 palcov. Stačí vložiť telefón a môžete začať!

Kľúčové vlastnosti

  • Spolupracuje s väčšinou aplikácií Google Cardboard
  • Priedušná výplň, bočné vetracie otvory
  • Nezávislé nastavenie zaostrenia
  • Kvalitný a odolný materiál - silný ABS plast
  • Ultraľahké vyhotovenie
  • Možno spárovať s ovládačom cez bluetooth
  • Vhodné aj pre osoby trpiace slabou krátkozrakosťou (pod 600°)

Používateľský komfort

Pohodlie pri používaní tejto vysoko kvalitnej optickej sústavy je zaručené skĺbením mnohých faktorov. Aby perfektne sadli na tvári, sú okuliare vybavené špeciálnou úpravou minimalizujúcou odreniny. Môžete tak nerušene používať vierohodný obraz, ktorý ponúka vylepšené šošovky Blue Lens pre menej unavené oči. Vďaka technológii zabraňujúcej nadmernému prehrievaniu sa môžete všetkým benefitom venovať dlhšiu dobu.

Požiadavky a kompatibilita

Na plné využitie všetkého, čo ColorCross ponúka, je nutné, aby váš mobilný telefón disponoval aspoň   Full HD rozlíšením, štvorjadrovým procesorom, pohybovými senzormi, akcelerometrom a gyroskopom. Čo väčšina nových prístrojov už má. Z mobilných telefónov môže ísť napr. O iPhone 6 (s), Samsung Galaxy S5/S6, Huawei NEXUS 6P, Samsung Galaxy Note 4, Sony Xperia Z5, HTC One M9 a ďalšie, ktoré spĺňajú vyššie uvedené parametre.Okuliare sú kompatibilné s iOS, Android alebo Windows Phone.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie K mobilu

Vlastnosti

Farba Čierna

Veľkosť telefónu

Min. uhlopriečka displeja 4,7 "
Max. uhlopriečka displeja 6 "
Kód:  SB8155
Produktové číslo:  Colorcross012C

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19