Obnoviť stránku

ColorCross 010

4,2 4 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

ColorCross 010

ColorCross si stačí iba nasadiť a dostanete sa do úplne nového sveta - napríklad do vesmíru alebo na krásne miesto, o ktorom ste doteraz len snívali. S týmito okuliarmi rozhodne popustíte uzdu vašim predstavám. Cenovo veľmi lákavý headset vás zoznámi s prostredím virtuálnej reality. Budete s ním môcť hrať hry pre virtuálnu realitu (VR), pričom nie iba na displeji telefónu, ale v 360° svete všade okolo vás. Kompatibilný je s celým radom smartfónov s uhlopriečkami v rozmedzí 4 až 6 palcov, zábavu si teda môžu užiť takmer všetci - stačí len vložiť telefón do zariadenia a nechať sa pohltiť úžasnou "realitou".

Kľúčové vlastnosti

  • Vysoko kvalitná optická sústava
  • Vierohodný obraz
  • Vhodný pre viac mobilných telefónov
  • Prenosné vyhotovenie

Jednoduché ovládanie a kompaktné rozmery

ColorCross 010 je unikátny tým, že ho môžete jednoducho zložiť a jeho kompaktné rozmery umožňujú nosenie napríklad vo vrecku či kabelke. Mať tak VR okuliare pri sebe už nie je problém.

Virtuálny svet môžete objavovať so svojím smartfónom ľahšie, než kedy predtým. Nasaďte telefón do špeciálnych okuliarov a nechajte sa preniesť do úplne iného sveta. Samozrejmosťou je veľmi jednoduché použitie, ktoré zvládne naozaj každý. Je kompatibilný s mnohými smartfónmi.

Kód:  SB815d
Produktové číslo:  ColorCross010

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03