Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

ColorCross 008B

3,3 34 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ColorCross 008B

Vstúpte s plnou vervou do digitálneho sveta s 3. rozmerom. Otvára sa vám úplne nový spôsob ako sa vžiť na práve zobrazované miesto napríklad fotografie alebo filmu. Oproti konvenčným 3D displejom vás 3D okuliare "uzamknú" do virtuálnej ríše. Pretože k vám naozajstná realita neprenikne, tá virtuálna sa stáva jediným svetom pre vaše zmysly.

Kľúčové vlastnosti

  • Konštrukcia vylepšená o rýchlejšie vyberanie telefónu a chladenie
  • Špičkové tvrdené sklo chráni oči pred nebezpečným žiarením
  • Vhodné pre celú škálu moderných telefónov (od 4,7 do 6 ")
  • Miesto pre konektor slúchadiel na všetkých používaných miestach
  • Kvalitný pohľad pre každého (IPD a dioptrická korekcia až 5 mm)
  • Vynikajúca úroveň komfortu (nastaviteľný popruh + mäkké posadenie na nos)
  • Desiatky dostupných VR aplikácií v obchode platformy Android a iOS
  • Ovládanie cez dodávaný Bluetooth ovládač

Druhá generácia

Nástupca modelu 008A sa poučil zo skúseností užívateľov. Najnápadnejšou zmenou je predný odlupovací rámček naviazaný na upevnenie telefónu. Keď niekto volá, už nie je nutné okuliare zložito rozoberať kvôli prijatiu hovoru. Šetrí tak čas, námahu a vytvára efektívnejšie užívateľské prostredie. Posuvný dizajn má aj výhodu pre odvádzanie tepla, ktoré pri zaťažení prístroja nepochybne vznikne, a určite to nie je na tvári nič príjemné. Tým poskytuje väčšie pohodlie pre používateľa pri krátkodobom a hlavne dlhodobom použití, ale tiež zvyšuje životnosť samotného smartphonu. Pohodlie novo podporuje mäkký materiál pre zmiernenie tlaku v oblasti nosa.

Nastaviteľné pre každé oči

Okuliarom možno nastaviť vzdialenosť medzi šošovkami tak, aby zodpovedali vzdialenosti pohľadu vašich očí (IPD). Efekt trojrozmerného zobrazenia tak bude vždy správny. Perfektným riešením pre nositeľov okuliarov je potom upraviteľné dioptrické zaostrenie s korekciou v rozmedzí 5 mm, takže uvidíte ostro aj bez nich. V prípade väčších korekcií sa nájde v zadnej častí dostatok miesta pre väčšinu rámčekov.

Zvuk doplní obraz

Aby vás virtuálny svet naozaj pohltil, je nutné zapojiť ďalší zmysel - sluch. Na oboch stranách okuliarov sú ideálne umiestnené dierky do miest, kde býva konektor. Je teda veľmi jednoduché zapojiť slúchadlá v závislosti na preferenciách používateľa. Stačí pripojiť slúchadlá do jednej z dostupných dierok a ste pripravení ponoriť sa do súkromnej 3D reality.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie K mobilu
Kód:  SB8150
Produktové číslo:  ColorCross 008B

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17