Obnoviť stránku

Colorblock CBCUBEMINIR červený

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Colorblock CBCUBEMINIR červený

Colorblock je v súčasnej dobe najmenší prenosný reproduktor na trhu, a tak ho bude môcť nosiť všade s telefónom. Kocka so stranou 3 cm sa iste vojde aj do vrecka a bude pripravená poskytnúť hlasnú hudbu vo všetkých situáciách. Dobrý nápad je teda aj pribalený popruh pre pripojenie tohto funkčného a štýlového doplnku na ruku alebo ku kľúčom. Napriek mini prevedení je pozoruhodným údajom výkon 2 W a výdrž na batériu až 4 hodiny.

kľúčové vlastnosti

  • Veľmi malý Bluetooth reproduktor (33 × 30 × 30 mm)
  • Pre hlasné počúvanie hudby z telefónu či tabletu
  • Zmestí sa aj do vrecka a možno ho pripnúť napr. Ku kľúčom
  • Lepšie selfie s tlačidlom pre diaľkové fotografovanie
  • Handsfree pre príjem hovorov
  • Batéria s výdržou až 4 hodiny

funkcia navyše

Prednosťou Colorblock je aj tlačidlo diaľkové spúšte fotoaparátu. Telefón si nastavíte do ideálnej pozície a v správnu chvíľu len stlačíte tlačidlo. Už nie je potrebné programovať časovač a dúfať. Okrem načasovanie je výhodou aj opakované fotografovanie, bez toho aby ste museli po každom snímke nastavovať telefón. Colorblock má tiež funkciu handsfree. Pri prichádzajúcom hovore sa hudba automaticky pozastaví a umožní vám komunikovať s volajúcim. Interný mikrofón zariadi.

Kód:  BGB490b
Produktové číslo:  CBCUBEMINIR

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13