Obnoviť stránku

COLOR WOW Travel Color Security Shampoo 75 ml

Garancia najlepšej ceny
11,90 €

COLOR WOW Travel Color Security Shampoo 75 ml

Je vaším snom mať krásne a zdravé vlasy? Tak si zaručene obľúbite šampón Color Wow s objemom 750 ml. Strieborný šampón doma nechýba takmer žiadnej blondínke, ktoré milujú chladný tón blond farby. Tento typ šampónu nenahrádza klasické umývanie vlasov, stará sa iba o odstránenie žltej farby. COLOR WOW Travel Color Security Shampoo 75 ml je najvhodnejší na farbené vlasy. Tento typ je určený pre ženy a pre mužov. Šampón vie perfektne hĺbkovo vyčistiť vlasy.

Základné funkcie šampónu COLOR WOW Travel Color Security Shampoo 75 ml

  • S pomocou tohto šampónu budú vaše vlasy čisté, zdravé a krásne
  • Vďaka striebornému šampónu nebudú mať vaše vlasy žltý blond odtieň
  • Šampón Color Wow má objem 750 ml
  • Typ vlasov: farbené
  • Šampón pre ženy aj mužov
  • Hĺbkovo čistiaci šampón

Zloženie

Aqua (Water), Sodium Methyl 2-Sulfolaurate, Cocamidopropyl Hydroxysultaine, Sodium Cocoyl Isethionate, Sodium Lauryl Sulfoacetate, Sodium Lauroamphoacetate, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Glycerin, Phenoxyethanol, Disodium 2-Sulfolaurate, Fragrance/Parfum, Sodium Cocoyl Glycinate, Sodium PCA , PEG-150 Distearate, Propylene glycol , Polyquaternium-22, Chlorphenesin, PPG-2 Hydroxyethyl Cocamide, Benzoic Acid, Disodium EDTA, Dehydroacetic Acid, Citric Acid, Hydrolyzed Wheat Starch, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Keratin, Potassium Benzoate, Butylene glycol , Tocopheryl Acetate, Potassium Sorbate,BHA, Citronellol, Linalool, Hexyl Cinnamal

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre ženy, Pre mužov

Typ vlasov

Typ vlasov Farbené

Účinok

Účinok Hĺbkové čistenie

Objem

Objem 750 ml
Kód:  KSVL7898
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5060150182105

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18