Obnoviť stránku

COLGATE Plax Fresh Smile 500 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

COLGATE Plax Fresh Smile 500 ml

Ústne vody sú veľmi účinným pomocníkom v boji so zubným kazom a plakom a pôsobia aj ako prevencia zubného kameňa, paradentózy a nepríjemného zápachu z úst. Preto je vhodné doplniť pravidelné čistenie zubov o ich používanie. Ústna voda bez alkoholu COLGATE Plax Fresh Smile s veľmi sviežou príchuťou dokonale a dlhodobo osvieži váš dych. Vďaka technológii Colgate Plax FreshFX ničí 99 % baktérií a nepretržite chráni pred usadzovaním plaku. Bola klinicky testovaná zubnými lekármi a obsahuje fluorid, ktorý sa stará o ochranu pred zubným kazom. Pri pravidelnom používaní 2× denne bude váš dych udržiavať svieži a starať sa o ústnu dutinu 24 hodín 7 dní v týždni.

Kľúčové vlastnosti ústnej vody COLGATE Plax Fresh Smile

  • Kvalitná klinicky testovaná ústna voda bez alkoholu
  • COLGATE Plax Fresh Smile s veľmi sviežou príchuťou
  • Dokonalé a dlhodobé osvieženie dychu
  • Technológia Colgate Plax FreshFX nepretržite chráni pred usadzovaním plaku a ničí 99 % baktérií
  • Obsiahnutý fluorid zaručuje ochranu pred zubným kazom
  • Používanie COLGATE Plax Fresh Smile 2× denne chráni váš dych a ústnu dutinu 24/7

Použitie:
Ústnu vodu používajte dvakrát denne ráno a večer, vždy po vyčistení zubov. Naplňte viečko vodou až po značku a vyplachujte ústa a najmä priestor medzi zubami a ďasnom po dobu najmenej 30 sekúnd. Vykloktajte a potom vypľujte. Prípravok neprehĺtajte.

Zloženie:
Aqua, Glycerin, Propylene glycol, Sorbitol, Poloxamer 407, Aroma, Cetylpyridinium chloride, Potassium sorbate, Sodium fluoride, Sodium saccharin, Menthol, CI 42051, fluorid sodný (225 ppm FŻ).

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 500 ml

XXL balenie

XXL balení Nie

Vlastnosti

Vlastnosti Proti zubnému kazu, Bez alkoholu
Kód:  ZUB935
Produktové číslo:  8718951320833
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19