Obnoviť stránku

COGITOwatch Classic Black

4,5 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

COGITOwatch Classic Black

Chceš vedieť, že na to máš a hľadáš spoľahlivého parťáka? Pozrieš na displej a hneď vieš všetko. Nechceš stále drviť mobil v ruke? Stačí mať na zápästí tieto hodinky, všetko dôležité uvidíš ako na dlani. Kto ti volá, kto ti dal like, komu musíš odpísať. Okrem toho sa o sebe dozvieš veci, ktoré ti pomôžu udržať náskok pred konkurenciou. Dokonalé bluetooth hodinky bez nabíjania. Trúfneš si na ne?

Cena/výkon

  • Hneď vieš všetko
  • Displej na ciferníku tí povie, čo sa práve deje. Na mailu, na Twitteri, na Facebooku. Všade
  • Dostaneš dokonca aj info o sebe. Ľahko zatočíš so zlozvykmi
  • Chceš ísť plávať alebo vyčíňať do hôr? Vodotesnosť (10 ATM) a odolné sklo proti poškriabaniu nie sú proti
  • Raz za pol roka vymeníš batériu, inak sa o nič nemusíš starať

Diár v hodinkách?

Na zápästí budeš mať všetko podstatné a navyše v štýlovom kabátiku. Chceš hodinky do sprchy alebo hodinky na pláž? Tu sú. Sklo prežije aj vodu a ak ho chceš poškriabať, budeš sa musieť veľmi snažiť. Hľadáš dobíjací kábel? Tu stačí raz za rok vymeniť baterku. Keby niečo, je to gombíková batéria (CR2032). Budeš si to sledovať a máš vyhrané. Už nikdy nezmeškáš rande, party ani pracovnú schôdzku.

Kód:  COGITO1
Produktové číslo:  CW2.0-001-01

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06