Obnoviť stránku

Codey Rocky – výukový robot pre deti

5 1 hodnotení

Codey Rocky – výukový robot pre deti

Pre deti so záujmom o programovanie tu máme pripravenú stavebnicu výukového robota Codey Rocky. Naučí deti základy programovania aj logického myslenia. Podporuje STEAM vzdelávanie – Science Technology Engineering and Mathematic. Výukový robot Codey Rocky je kombináciou robotického hardvéru a grafického rozhrania. Je vybavený viac ako 10 programovateľnými elektronickými modulmi. Vďaka svojmu agilnému podvozkudokáže jazdiť po čiare, obchádzať prekážky alebo reagovať na diaľkové ovládanie. Stavebnica je kompatibilná s Makeblockom Neuron a stavebnicami LEGO. K počítaču Codey Rockyho ľahko pripojíte pomocou Bluetooth rozhrania.

Kľúčové vlastnosti programovateľnej stavebnice Codey Rocky

  • Výukový robot Codey Rocky slúži ako hračka aj výučba
  • Ovláda programovací jazyk Python
  • Robot Codey Rocky je pripravený na projekty s umelou inteligenciou
  • Funguje aj ako HUB pre IoT
  • Je kompatibilný s Makeblockom Neuron a stavebnicami LEGO
  • Komunikuje cez Bluetooth rozhranie

Používateľské rozhranie robota Codey Rocky

Deti určite zaujme LED displej výukového robota Codey Rocky. Ďalej je vybavený snímačom zvuku, osvetlenia, otrasov a ďalšími vychytávkami. Robot sa dokáže usmiať aj vyjadriť ďalšie emócie. Vie zahrať hudbu aj vydávať zvuky. Stačí, keď ho deti jednoduchým spôsobom naprogramujú. Môžu robota Codey Rocky naučiť rozoznávať farby alebo treba sledovať svetlo. Vďaka IR prijímaču a vysielaču komunikujú roboti medzisebou alebo reagujú na IR bezdrôtové ovládanie. Oceníte možnosť nastavenia hlasitosti. Samozrejmosťou je RGB osvetlenie. Robot Codey Rocky je vybavený ďalšími tlačidlami, ktoré je možné ľubovoľne naprogramovať.

Robot vás prevedie programovacími úkonmi a kódmi

Pokiaľ sa deťom stane, že si s niečím nebudú vedieť rady, budú mať k dispozícii viac ako 20 programovacích úkonov a kódovanie. Všetko je rozdelené do niekoľkých stupňov obtiažnosti. Pre pokročilejších programátorov sú pripravené kódy v programovacom jazyku Python. Základy programovania prebiehajú v grafickom programovacom jazyku Scratch 3.0, ktorý je vhodný aj pre úplných začiatočníkov. Robot Codey Rocky jekompatibilný so všetkými operačnými systémami.

Obsah balenia:
Codey riadiaci modul s displejom
Rocky podvozok
Šnúrka na krk
Micro USB kábel
Codey Rocky farebné karty
Štítky na meno

Parametre a špecifikácia

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Nie

Čo musíte vedieť

Vhodné od 6 rokov

Vlastnosti

Platforma mBot
Konektivita USB, Bluetooth, WiFi

Rozmery

Šírka 180 mm
Výška 130 mm
Hĺbka 90 mm

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Nie

Programovanie pre deti

Ovládanie Tabletom, Ovládačom
Špeciálne funkcie Mobilná aplikácia, Svetelné efekty, Zvukové efekty, Senzor farieb, Reakcia na zvuk, Detekcia prekážok
Kód:  MCB100a18
Produktové číslo:  P1030243
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19