Obnoviť stránku

COCCOLINO Deluxe Divine Petals 3× 870 ml (174 praní)

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

COCCOLINO Deluxe Divine Petals 3× 870 ml (174 praní)

Prémiová, super koncentrovaná aviváž COCCOLINO Deluxe Divine Petals patrí do kolekcie Perfume Deluxe, ktorá vyniká luxusnými, jemnými vôňami vytvorenými spoločne s expertmi na parfumy. Aviváž Božské okvetné lístky prevonia vašu bielizeň elegantnou a očarujúcou vôňou, ktorú si zamilujete. Tvorí ju odvážna a svieža kombinácia lahodnej, sladkej vanilky, hrejivého cédrového dreva, opojných orchideí a šťavnatého bergamotu. Okrem nádhernej vône poskytne aviváž vášmu oblečeniu tiež skvelú starostlivosť a pomôže vám udržať jeho kvalitu. Oblečenie bude po vypraní jemné, mäkké a bude sa ľahšie žehliť. Zabudnite na parfumy a noste luxusnú vôňu od medvedíka COCCOLINO.

Vyberte si z troch luxusných vôní:
COCCOLINO Perfume Deluxe – Heavenly Nectar
COCCOLINO Perfume Deluxe – Luscious Bouquet
COCCOLINO Perfume Deluxe – Divine Petals

Zloženie:
15 – 30 %: Katiónové povrchovo aktívne látky, < 5 %: Parfum, Amyl Cinnamal, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicilate, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, Benzisothiazolinone, DMDM Hydantoín, Methylisothiazolinone

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Áno

Počet praní

Počet praní 174

Objem

Objem 2 610 ml

Vlastnosti

Vlastnosti Luxusná, Parfumovaná
Typ vône Kvetinová, Ovocná
Kód:  AVI229s
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13