Obnoviť stránku

COBBYS PET LUCAT univerzálny šampón pre mačky s harmančekom

5 1 hodnotení
Cenová bomba
3,05 € Ušetríte 2,07 €

COBBYS PET LUCAT univerzálny šampón pre mačky s harmančekom

Šampón s vynikajúcim čistiacim účinkom. Obsahuje výživné látky, ktoré vyživujú a chránia kožu a srsť, nahrádzajú uvoľnený kožný tuk a srsť sa ľahko rozčesáva. Mačkám vystaveným zvýšenému znečisteniu sa odporúča pravidelné používanie. Hustý roztok charakteristickej farby a vône po esenciálnych olejoch.

Použitie

Pripravíme roztok zo šampónu a vlažnej vody. Na kúpanie 3,5 kg mačky odporúčame zriediť cca 20 ml šampónu s 0,5 litrom vlažnej vody. Zriedený šampón jemne votrieme do navlhčenej srsti mačky. Rozpustené nečistoty a šampón opláchnite väčším množstvom vlažnej vody.

Upozornenie

Pred kúpaním mačku napojte, aby sa nenapila zo šampónovej vody. Vyvarujte sa tomu, aby sa šampón dostal do očí, uší a úst zvieraťa. Skladujte pri izbovej teplote od + 15 °C do + 25 °C v pôvodnom obale na suchom mieste. Chrániť pred dosahom detí. Výlučne na kozmetické ošetrenie zvierat. Voda na kúpanie sa nesmie dostať do prírodných vôd. Obal a nepoužitý šampón zlikvidujte v komunálnom odpade v zmysle platných právnych predpisov.

Parametre a špecifikácia

Maznáčik

Zviera Mačka
Veľkosť zvieraťa Bez obmedzení

Použitie

Určenie Hygienické potreby

Objem

Objem 250 ml

Typ šampónu

Typ šampónu Uľahčuje rozčesávanie

Zviera

Zviera Mačka
Kód:  CPsam001
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  42156

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18