Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Click and Grow Smart Garden 9 sivý

4,4 21 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
214,90 €

Click and Grow Smart Garden 9 sivý

Bezstarostné a inteligentné pestovanie byliniek

Pestovanie byliniek v byte nebolo nikdy jednoduchšie! Inteligentný kvetináč Click And Grow Smart Garden 9 v elegantnej sivej farbe zastane všetku prácu za vás a vy si budete môcť vychutnať dokonalú chuť a vôňu vypestovaných byliniek. Použitie je skutočne veľmi jednoduché. Stačí naplniť nádržku kvetináča vodou, zapojiť do elektrickej zásuvky a do mesiaca môžete žať prvú úrodu.

Do tohto modelu môžete zasadiť až 9 rastlín vašich obľúbených byliniek alebo zeleniny.


Kľúčové vlastnosti inteligentného kvetináča Click And Grow Smart Garden 9

  • Skvelý pomocník na pestovanie byliniek v byte
  • Inteligentný kvetináč vypestuje rastlinky takmer sám
  • Obsahuje špeciálne pripravenú pôdu so živinami
  • Automatická regulácia hladiny vody
  • Integrovaná 4 W LED lampa s časovým spínačom
  • Súčasťou kvetináča je 9 kapsúl so semienkami bazalky
  • Sivé farebné vyhotovenie

Ideálne podmienky na pestovanie

Kvetináč Click And Grow obsahuje špeciálne pripravenú pôdu, vďaka ktorej rastlinky získavajú optimálne vyvážený pomer všetkých potrebných živín, kyslíka a vody. Napriek absencii pesticídov a rastlinných hormónov sa dočkáte nádhernej bujnej vegetácie. Prispieva k tomu aj integrovaná úsporná LED lampa s časovačom, ktorá dopraje rastlinkám potrebné svetlo.


Nanotechnológia pôdy

Špeciálne pripravená pôda v kvetináčoch Smart Garden Click And Grow je inšpirovaná výskumami NASA a pri jej vývoji sa využila nanotechnológia. Živiny pôda uvoľňuje podľa životného cyklu rastliny a dodáva jej tak vždy presne to, čo potrebuje. Obsahuje tiež drobné kyslíkové vrecká a udržuje pH na optimálnej úrovni.


Bohatý výber semienok

Ako štartovaciu súpravu dostanete deväť kapsúl so starostlivo vybranými semienkami bazalky. Taktiež môžete dokúpiť nové inteligentné semienka v náhradných kazetách. Na výber je napr. mäta pieporná, mini paradajky, petržlen a veľa ďalších. Dokonca môžete experimentovať s vlastnými semienkami a zasadiť ich do kaziet so substrátom.


Parametre a špecifikácia

Konektivita

Napájanie Do siete

Rozmery

Výška 39,6 cm
Šírka 60,4 cm

Tvar

Tvar kvetináča Hranatý

Vlastnosti

Typ kvetináča Špeciálny substrát
Počet sadeníc 9

Farba

Farba Sivá
Kód:  DFKV006
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  SG9G

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16