Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

CLEAN IT Stlačený plyn 400 ml

4,6 1 308 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
5,89 €

CLEAN IT Stlačený plyn 400 ml

Stlačený plyn CLEAN IT 400 ml na vyfúkanie prachu a nečistôt

Stlačený plyn CLEAN IT 400 ml je veľmi účinný čistiaci prostriedok, ktorý je zároveň šetrný k životnému prostrediu. Plyn v spreji čistí prach a nečistoty zo zle prístupných miest. Môžete ho použiť na vyfúkanie nečistôt z klávesníc alebo pri opravách mobilných telefónov a tabletov. Biela dýza L'Oréal zaisťuje najvyšší tlak vyfúkavaného plynu zo všetkých dýz na trhu a zároveň umožňuje variabilne meniť intenzitu sprejovania.

Stlačený plyn CLEAN IT 400 ml

Čistí rýchlo a spoľahlivo

Stlačený plyn CLEAN IT 400 ml zaistí čistenie citlivých alebo neprístupných miest elektronických zariadení (PC, notebookov, klávesníc, CD/DVD/Blu-ray mechaník, tlačiarní) a optických prístrojov (kamier, objektívov). Fľaša stlačeného plynu CLEAN IT disponuje dávkovateľným sprejerom.

Stlačený plyn CLEAN IT 400 ml

Návod na použitie stlačeného plynu CLEAN IT 400 ml

Nádobu spreja CLEAN IT 400 ml udržujte vo zvislej polohe ventilom nahor, nenakláňajte ju. Na presnejšie zamierenie toku vyfúkavaného plynu a maximalizáciu jeho tlaku použite trubičku prilepenú na nádobe. Plyn používajte iba na zamýšľaný účel. Pred použitím vypustite krátku dávku do voľného priestoru. Nezabudnite vypnúť prívod elektrického prúdu do čisteného zariadenia pred používaním spreja CLEAN IT. Nádoba bude po použití chladná.

Hlavné prednosti stlačeného plynu CLEAN IT 400 ml

Stlačený plyn CLEAN IT 400 ml
  • Stlačený plyn CLEAN IT s usmerňovacou trubičkou
  • Odstraňuje prach a voľné nečistoty
  • Variabilná intenzita sprejovania
  • Najvyššia kvalita z výroby najväčšej európskej továrne na aerosóly
  • Objem stlačeného plynu: 400 ml
  • Zloženie: propán, bután
  • Tlak: 15 bar
  • Horľavosť: horľavý
Kód:  JD790b0
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  CL-102

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14