Obnoviť stránku

CLEAN IT Stlačený plyn XXL 750ml test

4,6 1 346 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
6,70 €

CLEAN IT Stlačený plyn XXL 750ml test

Stlačený plyn CLEAN IT XXL 750 ml

Stlačený plyn CLEAN IT XXL 750 ml je veľmi účinný čistiaci prostriedok, ktorý je zároveň šetrný k životnému prostrediu. Stlačený plyn v spreji čistí prach a nečistoty zo zle prístupných miest. Môžete ho použiť na vyfúkanie nečistôt z klávesníc, alebo pri opravách mobilných telefónov a tabletov. Biela tryska L' Oréal zaisťuje najvyšší tlak vyfúkavaného plynu zo všetkýchtrysiek na trhu a zároveň umožňuje variabilne meniť intenzitu sprejovania.

CLEAN IT Stlačený plyn XXL 750ml

Stlačený plyn CLEAN IT čistí rýchlo a spoľahlivo

Stlačený plyn CLEAN IT XXL 750 ml zaistí čistenie citlivých alebo neprístupných miest elektronických zariadení (PC, notebookov, klávesníc, CD/DVD/Blu-ray mechanik, tlačiarní) a optických prístrojov (kamier, objektívov). Fľaša stlačeného plynu CLEAN IT disponujedávkovateľným sprejerom.

CLEAN IT Stlačený plyn XXL 750ml

Návod na použitie stlačeného plynu CLEAN IT XXL 750 ml

Nádobu spreja CLEAN IT XXL 750 mludržujte vo zvislej polohe ventilom nahor, nenakláňajte ju. Pre presnejšie zamierenie toku vyfúkavaného plynu a maximalizáciu jeho tlaku použite trubičku prilepenú na nádobe. Plyn používajte iba na zamýšľaný účel. Pred použitím vypustite krátku dávku do voľného priestoru. Nezabudnite vypnúť prívod elektrického prúdu do čisteného zariadenia pred používaním spreja CLEAN IT. Nádoba bude po použití chladná.

Kľúčové vlastnosti stlačeného plynu CLEAN IT XXL 750 ml

CLEAN IT Stlačený plyn XXL 750ml
  • Stlačený plyn s usmerňovacou trubičkou
  • Odstraňuje prach a voľné nečistoty
  • Variabilná intenzita sprejovania
  • Najvyššia kvalita z výroby najväčšej európskej továrne na aerosóly
  • Objem stlačeného plynu: 750 ml
  • Zloženie: propán, bután
  • Tlak: 15 bar
  • Horľavosť: horľavý

Kód:  JD790b8
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  CL-105

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19