Obnoviť stránku

CLEAN IT nehorľavý stlačený plyn 400 g

4,8 11 hodnotení

CLEAN IT nehorľavý stlačený plyn 400 g

CLEAN IT CL-131 je veľmi účinný čistiaci prostriedok, ktorý je zároveň šetrný k životnému prostrediu. Stlačený plyn v spreji čistí prach a nečistoty zo zle prístupných miest. Môžete ho použiť na vyfúkanie nečistôt z klávesníc alebo pri opravách mobilných telefónov a tabletov. Tento sprej by nemal chýbať ani u žiadneho fotografa na čistenie a vyfukovanie prachu zo šošoviek fotoaparátov. Obsahuje stlačený ekologický plyn, ktorého tlak môžete pohodlne regulovať. Nepoškodíte tak čistenú vec nadmerným tlakom. Sprejom vyfúkame všetky smietky, prach aj iné nečistoty zo všetkých možných miest. Ide o nehorľavý a maximálne ekologický výrobok.

Kľúčové vlastnosti stlačeného plynu CLEAN IT CL-131

  • Čistiaci prostriedok CL-131 od značky Clean It
  • Ide o stlačený plyn v spreji
  • Odstraňuje prach a špinu
  • Regulovateľná intenzita sprejovania
  • Stlačený plyn HFO-1235ze (GWP 7) je nehorľavý a ekologický
  • Balenie s objemom 400 g

CLEAN IT je ekologický a účinný zároveň

Čistiaci prostriedok CLEAN IT CL-131 je nehorľavý a obsahuje maximálne ekologický plyn HFO-1235ze (GWP 7). Tento čistiaci prostriedok nepatrí pod reguláciu vyplývajúcu z nariadenia (EÚ) 517/2014. Pre čistič vo svojej domácnosti alebo zamestnaní určite nájdete oveľa širšie využitie.


Kód:  JD790b6
Produktové číslo:  CL-131

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04