Obnoviť stránku

CLEAN IT Magic Cleaning Gum

4,5 43 hodnotení
Pri kúpe 1 ks 7,69 €/ks
Pri kúpe 2 ks 7,38 €/ks
Pri kúpe 3-4 ks 7,12 €/ks
Pri kúpe 5-6 ks 6,77 €/ks
Pri kúpe 7-9 ks 6,65 €/ks
Pri kúpe 10 a viac ks 6,46 €/ks

CLEAN IT Magic Cleaning Gum

Tiež neustále riešite, ako účinne a rýchlo vyčistiť aj tie najneprístupnejšie miestečka medzi klávesmi alebo kdekoľvek inde, kam sa ani najjemnejšou handričkou nedostanete? Vyskúšajte čistiacu hmotu, ktorá je vďaka svojej štruktúre schopná doslova sa vnútiť do takmer každej škáry a nachytať na seba špinu či prachové čiastočky. Je vhodná nielen na čistenie klávesníc počítačov a notebookov ale aj kalkulačiek telefónov či inej drobnej elektroniky. Celková hmotnosť balenia je 140 g.

Kľúčové vlastnosti čistiacej hmoty CLEAN IT Magic Cleaning Gum

  • Šikovný spôsob čistenia ťažko dostupných miest elektroniky
  • Jednoduché a opakované použitie
  • Jednoduchý a bleskový postup
  • Už nijaký problém so špinou medzi klávesami

Čistiaca hmota na seba chytá prach aj ďalšiu špinu

Čistiacu hmotu CLEAN IT Magic Cleaning Gum jednoducho vyberte z obalu a pod jemným tlakom ju doslova nalepte na klávesnicu či určenú plochu. Hmota perfektne vyplní úzke medzery a po chvíli je možné ju odlepiť. Hmota je dostatočne kompaktná, takže sa netrhá a nelepí na ošetrenom povrchu. Po zložení v sebe obsahuje nalepené všetky nečistoty. Výhodou tejto hmoty je jej opakované použitie.

Kód:  JD793a
Produktové číslo:  CL-200

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11