Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

CLEAN IT CL-136 EXTREME stlačený plyn 500 g

4,7 27 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
23,90 €

CLEAN IT CL-136 EXTREME stlačený plyn 500 g

Čistiaci prostriedok CLEAN IT Extreme na vyfúkanie prachu a nečistôt

CLEAN IT Extreme je veľmi účinný čistiaci prostriedok, ktorý je zároveň šetrný k životnému prostrediu. Stlačený plyn v spreji čistí prach a nečistoty zo zle prístupných miest. Môžete ho použiť na vyfúkanie nečistôt z klávesníc alebo pri opravách mobilných telefónov a tabletov.

Čistiaci prostriedok CLEAN IT Extreme

Čistí rýchlo a spoľahlivo

Tento sprej by nemal chýbať ani u žiadneho fotografa na čistenie a vyfukovanie prachu zo šošoviek fotoaparátov. Obsahuje extrémne stlačený ekologický plyn, ktorého tlak môžete pohodlne regulovať. Nepoškodíte tak čistenú vec prílišným tlakom. Sprejom vyfúkate všetky smietka, prach aj iné nečistoty zo všetkých možných miest. Ide o nehorľavý a maximálne ekologický výrobok.

Čistiaci prostriedok CLEAN IT Extreme

Návod na použitie čistiaceho prostriedku CLEAN IT Extreme

Plyn aplikujte priamo na čistenú plochu, na presné zameranie použite aplikačnú trubičku. Pri použití neotáčajte hore dnom, plyn je potom vyfúkavaný v kvapalnej (ľadovej) forme.

Kľúčové vlastnosti čistiaceho prostriedku CLEAN IT Extreme

Čistiaci prostriedok CLEAN IT Extreme
  • Extrémne stlačený plyn v spreji značky CLEAN IT
  • Odstraňuje prach a špinu
  • Regulovateľná intenzita sprejovania
  • Stlačený plyn HFO-1235ze (GWP 7) je nehorľavý a ekologický
  • Objem stlačeného plynu: 442 ml
Kód:  JD790b5
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  CL-136

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18