Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

CLEAN IT Čistiace obrúsky mokré na plasty 100 ks

3,8 8 hodnotení

CLEAN IT Čistiace obrúsky mokré na plasty 100 ks

Čistiace obrúsky CLEAN IT určené na čistenie plastových povrchov

Potrebujete pravidelne čistiť povrch klávesnice, myši alebo iného zariadenia s plastovým povrchom? Presne to je situácia na využitie vlhčených čistiacich obrúskov CLEAN IT, ktoré vás rýchlo a pohodlne zbavia všetkých nečistôt.

Čistiace obrúsky CLEAN IT

Čistiace obrúsky českej výroby

Čistiace obrúsky CLEAN IT sa kompletne vyrábajú v Českej republike, preto majú aj registrovanú značku „Český výrobok“. Výrobca tak garantuje vysokú kvalitu spracovania aj účinnosť čistenia.

Čistiace obrúsky CLEAN IT

Návod na použitie čistiacich obrúskov CLEAN IT

Pred čistením si prečítajte a dodržujte pokyny z návodu na použitie pre čistené zariadenie. Pred prvým použitím odstrihnite vrchnú časť obalu utierok a prestrčte koniec zo stredu návinu vekom dózy. Na dosiahnutie vysokého čistiaceho efektu vytrite dosucha CLEAN IT čistiacou utierkou z mikrovlákna.

Kľúčové vlastnosti čistiacich obrúskov CLEAN IT

Čistiace obrúsky CLEAN IT
  • Čistiace obrúsky na plastové povrchy značky CLEAN IT
  • Mokré vyhotovenie
  • Odstraňujú prach a špinu
  • 100 ks obrúskov v jednom balení
Kód:  JD790ab2
Produktové číslo:  CL-142

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02