Obnoviť stránku

CLEAN IT čistiace utierky 52 ks

3,9 59 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
5,50 €

CLEAN IT čistiace utierky 52 ks

Čistiace obrúsky CLEAN IT – 52 kusov

Potrebujete rýchlo a jednoducho odstrániť nečistoty z telefónu, notebooku alebo napríklad z držiaka v autobuse? V tom prípade vám prídu vhod čistiace obrúsky značky CLEAN IT. Obrúsky sú úhľadne uložené v malej krabičke, ktorú môžete vziať bez problémov kamkoľvek so sebou. Výhodou obrúskov CLEAN IT je, že každý kus má vlastný obal, takže si ho môžete dať bez problémov do vrecka alebo peňaženky.

CLEAN IT

Jednoduchá a lacná ochrana proti baktériám

V dobe COVID-19 je vhodné pravidelne používať dezinfekciu, ale samozrejme môžete použiť aj čistiace obrúsky CLEAN IT. Môžete s nimi napríklad ľahko a rýchlo očistiť rúčku nákupného vozíka alebo držadlo v MHD.

CLEAN IT

Obrúsky účinne čistia pokožku

Obrúsky CLEAN IT sú napustené čistiacou zmesou, ktorá neobsahuje žiadne agresívne chemikálie ani alkohol, takže sa nemusíte báť, že by podráždili alebo poškodili vašu pokožku.

CLEAN IT

Kľúčové vlastnosti čistiacich obrúskov CLEAN IT

CLEAN IT
  • Jednoduché a jednoduché čistenie povrchov
  • Možno použiť na obrazovku mobilných telefónov, notebookov, ale aj na očistenie držadiel v MHD či pri nákupných vozíkoch
  • Obrúsky CLEAN IT možno použiť na čistenie rúk
  • V balení sa nachádza 52 separátne balených obrúskov
  • Obrúsky je možné jednoducho uschovať vo vrecku alebo peňaženke
Kód:  JD790b7
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  CL-150

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18