Obnoviť stránku

CLATRONIC SM 3593 fialový

4,4 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CLATRONIC SM 3593 fialový

S jednorychlostním stolnom mixérom Clatronic budete môcť pripravovať čerstvé a chutné šťavy z celého ovocia alebo zeleniny. Využijete ho pri príprave kokteilov do školy, do práce alebo na školenie. Celá príprava trvá iba pár minút. Mixér zvládne aj prípravu lahodných mliečnych nápojov, polievok, omáčok, ale aj pokrmy pre dojčatá.

Nádoba na miešanie vám dobre poslúži ako fľaša, nemusíte tak nič prelievať a špiniť ďalšie nádoby. O perfektné rozmixovanie všetkých kúskov sa postarajú špičkové antikorové čepele a výkonný motor. Všetky doplnky sú vhodné na umývanie v umývačke. Vynikajúcu stabilitu na akomkoľvek povrchu zaistia gumové nožičky.
Parametre a špecifikácia:
Výkon:
250 W
Rozmery:
130 × 370 × 125 mm
Hmotnosť:
1,1 kg
Napájanie:
230 V
Obsah balenia:
Základňa
Nádoba 600 ml
Pokrievky s otvorom

Parametre a špecifikácia

Príkon a rýchlosť

Príkon 250 W

Príslušenstvo

Počet nádob 1 ks
Kód:  CLAMS008
Produktové číslo:  SM 3593 růžový

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04