Obnoviť stránku

CLARINS Soothing Toning Lotion 200 ml

Garancia najlepšej ceny
17,90 €

CLARINS Soothing Toning Lotion 200 ml

Ľahké tonizujúce mlieko od Clarins šetrne a účinne dočisťuje pleť, pomáha obnoviť jej mikrobiotickú rovnováhu a zanecháva pokožku zdravú a krásnu. Soothing Toning Lotion je obohatené o upokojujúce rastlinné výťažky, a preto mierni podráždenie a osviežuje. Clarins si zvolila ružovú farbu pre rad určený na veľmi suchú, alebo citlivú pleť. Aj tento prípravok teda privítajú osoby s týmto typom pokožky. Pleťové mlieka francúzskej značky zastúpenej v 150 krajinách po celom svete obsahujú minimálne 97 % zložiek prírodného pôvodu, zvyšné 3 % prísad pripadajú na látky zlepšujúce senzorickú kvalitu a trvanlivosť. Jednoducho používajte Lotion Clarins ráno a večer na dočistenie tváre a vaša pleť bude v rovnováhe, upokojená a jemná.

Kľúčové vlastnosti pleťového tonika CLARINS Soothing Toning Lotion

  • Kozmetický prípravok na dočistenie pleti
  • Soothing Toning Lotion je určené pre osoby s veľmi suchou, suchou a citlivou pokožkou
  • Tonikum od Clarins obnovuje mikrobiotickú rovnováhu
  • Ľahké, tonizujúce pleťové mlieko je obohatené o upokojujúce rastlinné výťažky, ktoré pomáhajú spevniť pokožku
  • CLARINS Soothing Toning Lotion obsahuje minimálne 97 % zložiek prírodného pôvodu
  • Prípravok zanecháva pleť dokonale čistú, upokojenú, zdravú a jemnú

Objem:
200 ml

Zloženie

VODA/VODA/EAU. PROPANDIOL. GLYCEROL. METHYLPROPANDIOL. POLYAKRYLÁTOVÝ KROSSPOLYMER-6. PPG-26-BUTETH-26. PEG-40 HYDROGENOVANÝ RICINOVÝ OLEJ. ETYLHEXYL GLYCERÍN. MARIS AQUA/MORSKÁ VODA/EAU DE MER. KAPRYLYL GLYKOL. EDTA DISODNÁ. PARFÉM/VÔŇA. EXTRAKT ECHINACEA PURPUREA. FENYL PROPANOL. FENETHYL ALKOHOL. EXTRAKT LAMINARIA DIGITATA. T-BUTYL ALKOHOL. EXTRAKT Z KVETU CHAMOMILLA RECUTITA (MATRICARIA). HYDROXID SODNÝ. EXTRAKT CHLORELLA VULGARIS. SACHARIDOVÉ IZOMERÁTY. EXTRAKT Z KVETU CROCUS SATIVUS [V3542A]

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ produktu tonikum

Typ pleti

Typ pleti Citlivá, Problematická, Suchá

Účinok

Účinok Upokojujúci, Čistenie, Proti zapareninám, Zjemňujúci
Kód:  KSPL4374
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3380810378801

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03