Obnoviť stránku

CLARINS After Sun SOS Sunburn Soother Mask 100 ml

Garancia najlepšej ceny
22,90 €

CLARINS After Sun SOS Sunburn Soother Mask 100 ml

Vaša pleť si zaslúži len to najlepšie. Poskytnite jej dokonalú starostlivosť pomocou prvotriednej pleťovej masky na tvár CLARINS. Jej zloženie aj parfumácia ju robí vhodnou pre ženy. Spoľahlivo účinkuje na všetky typy pleti, ktoré vyživí a rozžiari. Gélová maska na pleť CLARINS vás nadchne jednoduchou aplikáciou a príjemnou textúrou. Pôsobením aktívnych látok v maske sa docieli okamžité rozžiarenie pokožky a vy navyše budete vyzerať mladšie. Z výsledku budete nadšení a ohromení!

Pleťová maska CLARINS After Sun SOS Sunburn Soother Mask 100 ml ...

Zásadné prednosti pleťovej masky CLARINS After Sun SOS Sunburn Soother Mask 100 ml

  • Pleťová maska na tvár CLARINS zaručí pokožke tú najlepšiu starostlivosť
  • Inovatívne zloženie osloví najmä ženy
  • Gélová maska na pleť sa ľahko aplikuje a príjemne sa rozotiera
  • Účinok pleťovej masky: upokojujúci
  • Dokonalé výsledky dosahuje na všetkých typoch pleti
  • Objem pleťovej masky CLARINS je 100 ml, jej hmotnosť dosahuje 100 g

Dokonalé účinky pleťovej masky CLARINS

Doprajte svojej pleti pravidelnú starostlivosť a nezabúdajte na aplikáciu pleťovej masky, aby ste zažili výsledky, ktoré vás nadchnú. Pleťová maska CLARINS zaistí vašej pleti potrebnú starostlivosť a dodá jej významnú dávku aktívnych zložiek. Redukuje viditeľné známky podráždenia, ako sú vyrážky alebo začervenanie.

Zloženie

Aqua/Water/Eau, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Glycerin, Cocamidopropyl Betain, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Acrylates Copolymer, Decyl Glucoside, Parfum/Fragrance, Caprylyl/Glucoyl Laurcid, Caprylydium/Cylucoyl a xylitylglukosid, Lauryl glukosid, Polyquaternium-10, Benzoát sodný, Anhydroxylitol, Trehalóza, Allantoin, Citronellyl Methylkrotonát, Xylitol, Disodium Edta, Helianthus Annuus (slunečnicový) extrakt ze semen, Saponaria Officinalis Abicadium Phcosecetdium extrakt, Soluendium ethanol, Soluendium ethanol, S chlorid, Sorbát draselný, isopropylalkohol, [S3537A]

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ produktu Maska

Určenie

Určenie Pre ženy
Oblasť použitia Tvár

Typ

Typ Gélová

Typ pleti

Typ pleti Všetky typy

Účinok

Účinok Upokojujúci

Hmotnosť

Hmotnosť 100 g (0,1 kg)

Objem

Objem 100 ml
Kód:  KSPL4665
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3666057106897

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04