Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Čističky vzduchu

Ako sa zbaviť všadeprítomného prachu, peľu, roztočov, plesní a baktérií? Odpoveďou na tieto problémy je čistička vzduchu. Čističky vzduchu odstránia rôzne nečistoty a alergény z ovzdušia vašich domácností. Čističku vyberajte podľa typu nečistôt, ktorých sa chcete zbaviť, a veľkosti miestnosti, kde bude prístroj používaný. Podľa akých ďalších parametrov zvoliť ten správny model?

Pokračovať
Spresniť parametre
283 položiek

Čističky vzduchu

Čistička vzduchu funguje na princípe sústavy filtrov, cez ktoré je nasávaný vzduch z miestnosti. Dochádza k filtrácii vzduchu, ktorý je následne vyčistený a vypúšťaný do priestoru. Pre svoju schopnosť zbavenia vzduchu rôznych nečistôt, a tým aj eliminovať vdychovanie škodlivých látok, sú čističky vzduchu vyhľadávaným zariadením v domácnostiach, kanceláriách, školách aj v zdravotníckych zariadeniach. Podobne ako zvlhčovač vzduchu má teda aj čistička vzduchu priaznivý vplyv na ľudské zdravie.

Pokračovať

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16