Obnoviť stránku

Čistiace sady pre digitálne fotoaparáty

Čistiaca súprava je povinnou výbavou každého správneho fotografa. Vďaka čistiacej súprave môžete ľahko udržiavať vaše vybavenie v tom najlepšom možnom stave. Pravidelným čistením navyše aj zaručene predĺžite životnosť samotných zariadení. Čistiaca súprava spravidla obsahuje ofukovacie balóniky na prachové častice, utierky na displeje a rôzne čistiace roztoky.

Pokračovať
Spresniť parametre
13 položiek

Čistiace sady pre digitálne fotoaparáty

Čistiace sady slúžia k odstráneniu znečistenia objektívu fotoaparátu alebo jeho displeja, ktoré behom fotografovania vznikajú. Ponuka zahrňuje profesionálny čistiaci štetec na optiku, čistiace pasty a balóniky aj celé čistiace sady pre fotoaparáty obsahujúci naviac i antistatické utierky, tampóny a čistiacu tekutinu.

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11