Obnoviť stránku

CISCO WAP321

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CISCO WAP321

Cisco WAP321 ponúka funkciu jednoduchého prístupového bodu s voliteľným pásmom (2,4 alebo 5 GHz) pre optimálny výkon. S jeho pomocou si môžete uľahčiť rozšírenie vašej siete, vďaka možnosti prepojiť niekoľko LAN bezdrôtovo. Nespornou výhodou je, že k tomuto prístupovému bodu môžete pripojiť väčšinu vašich zariadení, ktoré by inak museli byť pripojené káblom. To zjednodušuje inštaláciu ďalších sieťových prvkov a znižuje náklady na pripojenie.

Zariadenie podporuje vysokorýchlostný Gigabit Ethernet LAN a dokáže tak obstáť pri používaní náročných aplikácií. Na napájanie môžete využiť technológiu PoE (napájanie po ethernetovom kábli). Elegantný, kompaktný dizajn s vnútornými anténami a univerzálna montážna súprava umožňuje inštaláciu na strop, stenu alebo stôl. Podpora IPv6 je výhodou pre budúce sieťové aplikácie a operačné systémy bez nákladných upgradov. Ak hľadáte bezpečné, rýchle a jednoduché riešenie pre vašu sieť, Cisco WAP321 je správnou voľbou.

Rozmery:
170 × 30 × 170 mm

Parametre a špecifikácia

Štandardy a frekvencie

Štandardy 802.11n

Funkcie

Funkcie Prístupový bod (Access point), Power over Ethernet (PoE)

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu 300 Mb/s

Typ

Typ Dual-Band

Konektory

LAN 1 ×

Vlastnosti antény

Zisk antény 2 dBi

Rozhranie

Pokročilé funkcie IPv6 Ready
Maximálny počet SSID 8 ×

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka 17 cm
Hmotnosť 275 g
Šírka 17 cm
Výška 3 cm
Kód:  CI100a4e
Produktové číslo:  WAP321-E-K9
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12