Obnoviť stránku

CISCO RV340-K9-G5

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CISCO RV340-K9-G5

Potrebujete firewall ochranu spolu s vysokorýchlostným pripojením k internetu? Router Cisco RV340 je perfektnou voľbou pre malú podnikovú sieť, kde sa vyžaduje výkon, zabezpečenie a spoľahlivosť. Intuitívne užívateľské rozhranie pomôže získať prístup k internetu v priebehu niekoľkých minút. K jednoduchému nastaveniu dáva kompletný sortiment podnikových funkcií a hlavne 2 gigabitové WAN porty na súčasné využívanie 2 internetových prípojok, medzi ktorými router dokáže vyvažovať záťaž. Router CISCO RV340-K9-G5 VPN podporuje tiež klienta Cisco AnyConnect Secure Mobility pre vzdialený prístup mobilných zariadení.

Kľúčové vlastnosti routeru CISCO RV340-K9-G5 VPN

  • 2 porty Gwan s vyvažovaním záťaže a 4 gigabitové porty LAN
  • Firewall SPI s priechodnosťou až 900 Mbps cez TCP a 650 Mbps pri 50 spojeniach IPSec
  • 2 porty USB podporujúce modem 3G/4G alebo flash disk
  • Flexibilná funkcia VPN pre bezpečné prepojenie (až 32 VLAN)
  • Cisco AnyConnect Secure Mobility pre vzdialený prístup mobilných zariadení

Nastavenie politiky internetového pripojenia

Smerovač Router CISCO RV340-K9-G5 VPN obmedzuje surfovanie na internete tak, aby sa zvýšila produktivita zamestnancov a celkový výkon siete. Rozdeľte prevádzku na príslušné kategórie stránok a odstráňte nežiaduce sieťové prenosy, čím ochránite zamestnanca pred nechceným alebo priamo škodlivým obsahom na webových stránkach. Dynamické filtrovanie webových stránok zlepšuje účinnosť a bezpečnosť celej siete, bez toho, aby obmedzovalo potrebné internetové služby. Pomocou identifikácie klientov a aplikácií môžete vytvoriť zásady prístupu k internetu pre koncové zariadenia aj cloudové funkcie.

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 280 mm
Výška 44 mm
Hĺbka 170 mm

Typ a funkcie

Funkcie L2, L3 (smerovač), QoS (Quality of Service), Spravovateľnosť (smart switch, web manageable), VLAN (virtual local area network)

Rýchlosť

Prepínacia kapacita 0,9 Gb/s
Prenosová rýchlosť LAN portov 1 Gbit

Hmotnosť

Hmotnosť 960 g

Porty

RJ-45 6 ks
10/100/1000Base-T 6
Kód:  CI100a86a
Produktové číslo:  RV340-K9-G5
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14