Obnoviť stránku

Cicret Bracelet

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Cicret Bracelet

V novembri 2014 uzrel svetlo sveta koncept, ktorý je symbolom ideálu v oblasti nositeľnej technológie. Teraz sa koncept náramku Cicret mení na realitu a na prelome rokov 2016 a 2017 by sa mal konečne dostať aj do vašich rúk. Ako to funguje? Princíp tejto technologickej vymoženosti spočíva v tom, že náramok Cicret prenáša obraz z mobilného telefónu alebo tabletu na vašu ruku. Vďaka tomu budete môcť pohodlne čítať e-maily, používať navigáciu, sledovať počasie alebo používať sociálne siete, bez toho, aby ste zobrali svoj mobilný telefón do ruky.

Kľúčové vlastnosti

  • Prenáša obrazovku mobilného telefónu na vašu ruku
  • Môžete použiť s rôznou farbou pleti
  • Kompatibilný s Android a iOS
  • Vodeodolný
  • Veľa funkcií
  • Odnímateľná batéria
  • Niekoľko farebných vyhotovení

Stačí zatriasť rukou

Cicret využíva miniatúrny projektor, ktorý premieta displej vášho telefónu alebo tabletu priamo na vaše predlaktie. Premietanie sa aktivuje zatrasením zápästia. Premietaný displej môžete ovládať rovnako ako displej na mobilnom telefóne. Ako je to možné? Jednotlivé lúče reagujú na prerušenie, pomocou ktorého vypočíta presnú polohu, kde sa nachádza prst a vďaka tomu vám umožní s premietaným obrazom pracovať rovnako ako s displejom.

Mnoho funkcií

Náramok Cicret môže použiť každý a nezáleží na farbe pleti. Zaručená je plná kompatibilita so zariadeniami využívajúcimi Android alebo iOS. Okrem toho Cicret disponuje vyberateľnou batériou, akcelerometrom, LED, bluetooth, WiFi či vodeodolnosťou. Výrobca počíta s integrovanou pamäťou 16/32 GB, slotom pre microSD kartu alebo SIM kartu, aby mohol náramok spĺňať funkciu telefónu. Dostupný bude v niekoľkých farebných variantách.

Parametre a špecifikácia

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS Android, iOS

Vyhotovenie a odolnosť

Farba puzdra oranžová
Kód:  CICRET1

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11