Obnoviť stránku

Chladničky LIEBHERR

Liebherr chladničky

Chladničky Liebherr sa postarajú o dlhotrvajúcu čerstvosť potravín

Spoločnosť Liebherr prináša inovatívne technológie, energetickú efektivitu a elegantný dizajn voľne stojacich aj vstavaných chladničiek. Vaše potraviny si vďaka nim udržia dlhotrvajúcu čerstvosť, chuť aj vitamíny. Chladničky Liebherr sú unikátne predovšetkým vďaka technológii BLUPerformance. Tá ponúka novú dimenziu v energetickej úspornosti, minimalizuje hluk a zvyšuje kapacitu na uskladňovanie potravín. Na komfortné otvorenie dverí majú navyše niektoré chladničky Liebherr držadlo s integrovaným otváracím mechanizmom EasyOpen, ktoré pomáha prekonať odpor magnetického tesnenia.

Liebherr – chladnička s mrazničkou

Chladničky Liebherr s mrazničkou – praktická voľba pre každého

Kombinované chladničky Liebherr skvele doplnia každú domácnosť. Pomocou technológie DuoCooling zabezpečujú chladenie dvoma nezávisle regulovateľnými okruhmi. Bránia tým výmene vzduchu a prenosu pachov medzi priestorom na chladenie a mrazenie. Mrazničku Liebherr vďaka komfortu technológie NoFrost a odvádzaniu vlhkosti už nikdy nemusíte odmrazovať. SmartFrost potom kombinuje jednoduchú údržbu s veľmi nízkou spotrebou energie.

Chladničky Liebherr bez mrazničky ponúkajú veľký chladiaci priestor

Monoklimatické chladničky Liebherr ocenia tí, ktorí zháňajú väčšiu kapacitu chladiaceho priestoru a majú už samostatnú mrazničku. O rýchle schladenie práve vložených potravín sa postará technológia PowerCooling, ktorá zároveň pohlcuje pachy. Chladničky Liebherr obvykle zaujmú aj úložnými boxmi BioFresh, ktoré zachovávajú nutričné hodnoty potravín. V ľahko vysúvateľných priehradkách BioCool si potom môžete sami regulovať vlhkosť vzduchu, ktorá ešte viac predĺži ich čerstvosť.

Liebherr – chladničky bez mrazničky
Americké chladničky Liebherr

Americké chladničky Liebherr – nemusíte mať veľkú rodinu

Americké chladničky Liebherr vo svojom nadštandardnom priestore prehľadne uskladnia všetky potraviny. Svojím elegantným vzhľadom sa stanú dizajnovým prvkom celej kuchyne. Liebherr chladničky side-by-side môžu byť doplnené o dávkovač vody a výrobník ľadu. Niektoré modely navyše potešia používateľov aj minibarom dostupným bez otvárania hlavných dverí. Vďaka pokročilým technológiám uchovajú chladničky Liebherr ovocie a zeleninu dlhšie čerstvé.

Spresniť parametre
138 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03