Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Chladničky LG

Chladničky LG na Alza.sk

Chladničky LG: Inovácia v kuchyni

S chladničkami LG do kuchyne vnesiete funkčnosť, štýl a úsporu energie. LG vsádza na inovácie, a tak sú ich chladničky vždy o krok vpred. Zistite, čo je v chladničke bez toho, aby ste ju otvorili – stačí dvakrát poklepať na dvierka a hneď vidíte dovnútra. Ste na ceste domov z nákupu a potrebujete znížiť teplotu v chladničke tak, aby bola pripravená na prísun väčšieho množstva potravín? Žiadny problém – vyriešite to na diaľku cez telefón. Pozrite sa aj na ďalšie inovácie chladničiek LG.

Kombinovaná chladnička LG

Kombinované chladničky LG

Kombinované chladničky LG nenamŕzajú, pretože systém chladenia NatureFresh zaisťuje až o 76 % lepšie prúdenie vzduchu. Ich lineárny kompresor má vysokú životnosť, energetickú účinnosť a zaistí dlhú čerstvosť potravín. Chladničky LG so zásuvkami Fresh Balancer majú posuvník, pomocou ktorého chladničke poviete či je v priehradke viac ovocia, alebo zeleniny a tá podľa toho optimálne reguluje vlhkosť. Zásuvka Fresh Converter funguje podobne – stačí nastaviť či je v nej mäso, ryby, alebo zelenina.

Americké chladničky LG – čo najdlhšia čerstvosť

Obrovská kapacita amerických chladničiek LG vám umožní uložiť do nich všetko, čo potrebujete. Na výber máte bežné Door-in-Door dvierka pre ľahký prístup k potravinám alebo vylepšenú verziu LG InstaView Door-in-Door™. Vďaka mriežkovému krytu zásuvky Moist Balance Crisper prebytočná vlhkosť z potravín kondenzuje na mriežke a nepadá znovu na potraviny. Pomocou unikátnej dvojstupňovej filtrácie Pure N Fresh použitej v amerických chladničkách LG sa razom zbavíte nepríjemných zápachov.

Americká chladnička LG
Technológia chladničiek LG
InstaView Door-in-Door dvierka amerických chladničiek LG

LG InstaView Door-in-Door™ – keď idete s dobou

Americké chladničky LG s otváraním dvierok InstaView Door-in-Door™ sú unikátne tým, že ihneď viete, čo v chladničke máte bez toho, aby ste ju museli otvárať. Stačí dvakrát poklepať na jej zrkadlové dvierka, priestor chladničky sa rozsvieti a vy tak vidíte jej obsah. Vďaka dvierkam LG InstaView Door-in-Door™ sa tak v chladničke uchová až o 41 % chladného vzduchu viac, než keď otvoríte dvierka, vezmete potravinu a zatvoríte ich. Preto zostanú potraviny v amerických chladničkách LG dlhšie čerstvé. Navyše ušetríte peniaze za energie.

Americká chladnička LG s technológiou InstaView Door-in-Door™

Spresniť parametre
34 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08