Obnoviť stránku

Chladničky GORENJE

Chladničky Gorenje

Chladničky Gorenje

Už viac ako 50 rokov sa spoločnosť Gorenje sústreďuje na výrobu kvalitných chladničiek so špičkovým dizajnom a najmodernejšou technikou. Preto si môžete byť istí, že chladničky Gorenje obstoja v každej domácnosti. Vyberať si môžete zo širokého portfólia od kombinovaných chladničiek Gorenje, cez americké chladničky, až po legendárne retro chladničky Gorenje. Samozrejmosťou je vynikajúca ekonomika prevádzky a špičková energetická účinnosť.

Kombinované chladničky Gorenje

Kombinované chladničky Gorenje

Kombinované chladničky Gorenje disponujú radom inovatívnych funkcií, ktoré udržujú potraviny stále svieže a čerstvé. Napríklad vďaka funkcii AdaptTech si chladnička Gorenje zapamätá časy, keď najčastejšie otvárate dvere a podľa toho reguluje vnútornú teplotu. Určite oceníte aj technológiu NoFrost Plus, ktorá zabraňuje tvorbe ľadu a námrazy, čo znamená koniec zdĺhavému rozmrazovaniu. Chladničky Gorenje sú dostupné s mrazničkou dole, alebo hore. V ponuke sú aj vstavané chladničky Gorenje.

Americké chladničky Gorenje

Ak máte veľkú rodinu a veľa priateľov, určite využijete veľkorysý vnútorný priestor americkej chladničky Gorenje, ktorý vám umožní prehľadne uskladniť veľké množstvo potravín. Skvelé je, že aj keď je vnútorný priestor až o 100 litrov väčší ako u bežných chladničiek, tak na externých rozmeroch vďaka Pure Flat vyhotoveniu sa to prejavuje minimálne. Americké chladničky Gorenje môžu disponovať zásobníkom na vodu, ktorý sa dokáže zaobísť bez pripojenia na vodovod.

Americké chladničky Gorenje
Retro chkladničky Gorenje

Retro chladničky Gorenje – Najmodernejšia technológia v retro dizajne

Gorenje retro chladničky nostalgicky odkazujúce na bezstarostné momenty dávnych rokov. Príkladom je retro chladnička Gorenje radu OBRB153, ktorá vychádza z legendárneho dizajnu VW Bus zo 60-tych rokov. Retro chladničky Gorenje sú k dispozícii v niekoľkých farbách, energetických triedach a rozmeroch. Gorenje retro chladničky disponujú tými najmodernejšími funkciami na skladovanie potravín.

Spresniť parametre
54 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04